Oj vad jag hade roligt!

Kvällen började halv åtta hos Emmy. Jag och Miia var så klart först. Är vi inte alltid det?

När siste man anlänt vankades det mat. Det bjöds på jättegoda pajer och olivbullar. Maten var fantastisk men sällskapet var ännu bättre. Samtalsämnena var många men ett var särskilt intressant. Jessicas "nya" affärsidé. Önskar jag kunde berätta, men är rädd att någon snor idén från henne. Med det snärtiga namnet vi kom fram till så måste det ju bli ett vinstgivande projekt och det vill man ju inte gärna ge bort.

När klockan var sen var det dags att ta sig in till stan. Etage var målet. Väl framme var kön in milslång. I cirka en timme väntade vi i fåran för att bli insläppta. Det var svinkallt och snön föll över oss.

Inne på Etage ver det dans som gällde. Några drinkar blev det knappast tal om. Emmy och jag tog vars en shot. Notan hamnade på 208kr och efter det handlade inte vi mer.

Jag hade sååå roligt att jag inte märkte att klockan blev mycket. När lamporna tändes och musiken tystnade blev jag otroligt förvånad över att klockan redan var fem. Sen skulle jackorna hämtas och taxi skulle hittas. Klockan var över sex när jag kom innanför hemmets väggar. Detta gav mig mindre än fyra timmars sömn innan det var tid att gå till jobb.

Var nog inte bakfull när jag öppnade butiken... Jag var nog fortfarande berusad. Visst är det roligt att vi blivit så goda vänner med vakterna på jobb. Men jag uppskattar inte att Tommy driver med mig när jag mår dåligt. Att stå och putta mig upprepade gånger är ingen bra idé om man vill bli uppskattad av mig. Men, men... han är ju som han är. Vad säger man?

Jag klarade av dagen och fick komma hem och äta den obligatoriska dagen-efter-pizzan. Sedan dess har jag suttit pall i soffan. Men kvällen igår var väl värd att må lite kast idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0