En fantastiskt rolig kväll... Precis som vanligt!

Klockan 18.00 körde bilen fram till Anderssonskans port. Jag och Emmy hoppade ut och tog våra fem påsar med ingredienser och släpade dem upp för trappan. (Måste säga att jag hade uppskattat om vi har matlagningen hos någon som bor på entréplan nästa gång.)

Väl inne började vi drinkkvällen med en "Krossad groda". Ägglikör, mintlikör och Grenadin. Sjukt gott!

Ingrid och Ingrid kom lite senare än oss andra, men bättre sent än aldrig!

Kvällens mat bestod av de tre rätterna som jag tidigare lagt ut här. Till förrätt blev det svampsoppa med getost och en filodegsrulle med jordärtskocka. Helt otroligt gott! Måste jag bara göra om. Kanske var det för att filodegsbladen var extra gott delade eller för att jordärtskockorna var så sjukt gott skalade.


Visst verkar de ha trevligt?

Varmrätten bestod av älgfärsbiffar, ungsbakade rotsaker och periljestuvad potatis. Även det gjorde vi sjukt bra! Rotsakerna var supergott skalade, biffarnas bas av bröd, ägg och mjölk var extremt bra balanserad, färsen och dess övriga ingredienser var helt otroligt smarrigt blandade.



Efterätten orkade vi inte smaka. Istället blev det en massa shots. Men jag gissar att även den hade varit jättegod.  Maria kan ju alltid återkomma med hur de smakade.

Trist nog så mådde barnlösa Ingrid lite dåligt och fick åka hem... (var inte shotsens fel!) Det var som sagt jättetråkigt att hon åkte, men jag tycker att vi andra lyckades hålla kvar partystämningen riktigt bra. Vid halv ettiden kom taxin och det bar av till "ungdomskällan" Swing Inn. Där dansade och umgicks vi fram till långt efter tre. Fattar inte att tiden kan gå så fort som den gjorde igår!

Tack tjejer! Det är lika roligt varje gång!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hur kunde Maria slippa undan foto? Nästa gång får kameran rotera!

2009-02-23 @ 14:38:10
Postat av: Carro

Jag tänkte faktiskt på det!

2009-02-23 @ 15:55:00
Postat av: PORNIE

fina bilder

2009-02-23 @ 16:02:18
URL: http://knowles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0