Nu får det ta fart!

Nä, nu är det bäst att jag tar tag i mitt liv och börjar blogga. Livet är ju underbart och det bör man ju berätta! De possitiva egenskaperna, som förtjänar att bli bloggade i min tillvaro, bara radar upp sig. De är så många nu att jag glömt minst hälften.

Jag var t.ex. med några underbara vänner och såg "Mamma mia" förra veckan. Fantastisk film och jag är hemskt glad att Maria såg till att Emmy och jag fick tummarna loss. Det var en film som gjorde att man blev så där härligt lycklig och nu efter.... så längtar jag 10 gånger mer till December då jag, Andy, Ingrid och Mackan ska se teaterföreställningen på nya stadion. Det ska bli helt sjukt roligt!
Efter filmen gick Emmy och jag till Lilla torg och drack en chai och diskutterade eventuella sätt att ta livet av människor som vi inte gillar. Ingen nämnd, ingen glömd.....

Till helgen åkte vi till stugan med övriga i min närmsta familj. (Nästan alla i varje fall.... Räknar även dig, min mest trogna läsare som min närmsta familj... och du var ju inte där.) Vi var ute på svamplock igen och skörden blev god. Dock färre kantareller än sist. Det blev även ett bad. Förmodligen årets sista.

   

Igår var Andy på konferans och jag var gräsänka och passade då på att ha fint främmande, Emmy Slemmy. Det blev ostbricka och till efterrätt... Min nya passion, SMAKSATT KAFFE. (Tur att både Ingrid och Maria har sett till att göda mitt beroende. Hade inte haft råd att finansiera det själv.) Det avhandlades en del vettiga saker, fast framåt småtimmarna sjönk nivån som alltid enda ner till fotknölarna.

Idag är jag gräsänka igen. Fast denna gången är det "RECALAIM THE STREET" som har norpat min nyfikne man och hans allterego AXEL Von R och Jens. Jag själv följer demonstrationen via intrenet och sitter med hjärtat i halsgropen.... Livrädd att de ska tycka att Stora Nygatan är en bra gata att demonstrera på.

Imorgon är det kalas hos Jessica. Allas vår travnisse fyller gammal. Ska bli riktigt roligt att träffa henne igen. Är ju en stund sedan sist. Har hört att vi blir ganska många. Känner just nu att jag behöver lite röj. Men som jag sa tidigare idag till Maria, så känner jag inte direkt för att gå ut efter. Men, men.... man vet ju aldrig. Om jag inte missminner mig så var jag ganska ensam när det var tid att gå ut efter Ingrid och Kims party. Och då hade jag varit antiutgång i två veckor innan det var tid.

Kommentarer
Postat av: Anonym

"allas vår travnisse fyller gammal" hahaha

Vad har ni gjort med sloke???

Varför har han tratt???

2008-09-20 @ 11:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0