Ny vecka igen...

Om en halv timme är det ny vecka igen. Helgen har varit lugn. Värsta strapatsen vi utfört var pokersittningen hos Johnny och Maria. I övrigt har det bara varit mys och uppvilning på schemat. Eller.... Inte bara.
Idag var vi och tittade på huset igen. För er som undrat så finns en länk här. Det är helt sjukt mycket att renovera. Värmesystemet måste bytas, taket läggas om, fönsterna bytas, klä om en del av fasaden (eller hela), riva några av alla väggarna, dra fram till nya element, klä om takkuporna och byta trappan. Då har jag inte ens nämnt att alla golv måste läggas om, köksluckorna ska bytas, taket behöver delvis göras om, alla lister måste bytas, väggarna ska spaklas och målas och tapetseras.

Det sjukaste av allt är att huset ser bra ut på bild. Men i verkligheten är det illa. Det sägs att de som äger det nu köpte huset utan att ha tittat på mer än bilderna. Känns som man är ganska tät när man kan köpa ett hus för 3,4 miljoner utan att ens titta på det.

Nu ska det funderas och pannan ska läggas i djupa veck. Vill vi flytta dit? Orkar vi renovera upp hela huset? Behöver vi ens större hus? Blir det kanske billigare att bygga ut vårt nuvarande hus?

Frågorna är många och timmen är sen..... Nu ska jag gå och sova på saken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0