Vad är det med män och teknik???

Igår, fredag, var vi mer eller mindre uttråkade och tänkte att vi skulle hitta på något. Vi var ganska nuniga och ville därför hålla oss i närheten. Att åka bort och besöka MediaMarkt kändes lagom jobbigt. Jag har under en tid velat ha ett nytt WII-spel, men Andy har tyckt att det var för dyrt och alldeles onödigt. men vi enades om att åka och titta på det. Jag hoppades på valpeffekten!

Väl framme märkte jag att jag ALDRIG skulle åkt dit i sällskap med min man. Först var det kylskåpsraderna som imponerade.... Inte mindre än 11 rader fanns där. När raderna var räknade skulle vi naturligtvis in i kyldjungeln och botanisera. Dörrar öppnades av Andy och grönsakslådor drogs ut, under fötjusta glädje ljud.

Nästa upplevelse var ett ljudsystem värt 126.000kr och en Tv värd 350.000kr. Dessa skulle studeras i minsta detalj. Som tur var så fanns det en fåtölj i närheten, där jag kunde sitta och tänka lite på världssvälten, den ekonomiska krisen och armagedon i allmänhet.

Det var inte många steg därifrån till.... FÖRSTÄRKARRUMMET! Eller helvetet på jorden, som man också kan kalla det. Behöver jag säga något annat än... SUCK!

Sist men inte minst hamnade vi i gången med multifjärrkontroller. Tydligen så behövde vi en sådan. Det är ju OTROLIGT illa att vi måste resa oss när vi ändrar TV-kanal och att vi har olika kontroller till DVD:n och projektorn. Kan inte fatta att vi har överlevt så här länge,
Ingen billig pris för mojängen heller. 2.500kr kostar den och vi måste så klart ha en sådan, fast vi "inte har råd" till mitt lilla spel. Men den här har vi råd till, röt Andy....
SUCK!

Kommentarer
Postat av: M

LOL! Han är smart den där Andy! Först visar han dig saker för 100 000-tals kronor så att det sedan inte ska kännas så dyrt med en fjärrkontroll för 2500...:)

2008-11-16 @ 11:35:11
Postat av: Ingrid

Man ska aldrig gå in i butiker av detta slag utan att innan ha bestämt hur länge man får vistas där inne. Jag brukar, i min plötsliga ensamhet, ägna mig åt att iaktta alla andra par och tjuvlyssna på deras diskussioner. Det är mycket mer intressant än prylarna!!

2008-11-16 @ 18:36:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0