Uppdatering....

Dagens händelse: Var med på Jägers idag och tittade på Jessica när hon körde travlopp. Hon är otroligt duktig och jag blev så stolt att jag bara ville ställa mig och skrika... "Titta där! Där kör min vän och jag tror minsann att hon är bäst i världen!

Dagens butikshändelse: Vi var inne i nya lokalen idag. Flytspacklingen är färdig och grunden till väggarna är uppe. Vi klarar nog tidsschemat och öppnar dörrarna lagom till novemberlönen.

Dagens suck: Denna kom helt klart när Erik ringde och bad mig leta fram något kul till en 2åring..... Vi har just nu 80m2 butik inklämt på 11m2. Det vill säga att det är omöjligt att hitta något. Vilket leder oss till nästa rubrik....

Dagens avundsjuka: Kan inte låta bli att bli riktigt avundsjuk när man går förbi de andra butikernas lager... Vi fick ju välja sist, så vårt är klart minst och är nästan placerat utomhus.

Dagens snurriga: Kan inte sluta tänka på hur dåligt lokalsinne min kusin har....  Igår när vi skulle ta hissen upp till advokatens kontor på tredje våningen kläcker hon kommentaren....  "Hmmmm, visst är det konstigt...? Man går in i denna porten och direkt in i hissen.... Men när man ser tar samma hiss ner igen så kommer man ut i en annan port... Den längre bort. Visst är det konstigt!" Gissa om hon blev förvånnad över att jag kunde bevisa att vi faktiskt kom ut genom EXAKT samma port som vi gick in.... "Men... Man brukar inte komma ut här!!!"
FNISS! (Jag älskar dig... Det vet du!)

Dagens middag: Är riktigt sugen på pizza, men ska inte äta en massa skräp. Istället ska jag ställa mig och laga kåldolmmar.

Dagens längtan: Jag saknar Andy jättemycket idag och hoppas att han snart kommer hem, så jag kan få lite sällskap under filten.

Kommentarer
Postat av: Kom loss nu va!!

Blogga, blogga, blogga, blogga osv.

2008-11-12 @ 21:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0