Nu är vi inflyttade...

I onsdags öppnade vi upp "Plötsligt på Barnkammaren" del 2. Kändes lite konstigt när grinden väl gick upp, två dagar efter planerad öppning. Då hade vi varit utan butik i 26 dagar. Under dessa dagar spenderade vi tiden med att rota runt på vårt kaosartade lager, sitta på långa och tråkiga leverantörsmöten och äta köttbullar på IKEA.

Nu är livet åter normalt. Vi expierar kunder, nickar och ser glada ut och springer för att hämta påfyllnadskläder på vårt nu mera lite mindre kaosartade lager. Nog var jag lite nervös när vi skulle öppna. Alla verkade vara säkra på att det ska gå bra, utom jag och Emmy. Våra största fan har vi i Uffe och Malin. Uffe är ju den som snackade in oss på Jägers. Utan honom hade vi lagt ner butiken helt vid detta laget och Malin är liksom vår länk mellan Jägers och verkligheten.

Som sagt så var det i onsdags vi öppnade. Det är hemskt roligt att så många har kommit och hälsat på. Uffe och Malin, min syster, min mamma, min moster och mina svärföräldrar kom första dagen. Onsdagen var väl kanske inte den ultimata dagen att hälsa på. Både jag och Emmy var helt blanka i skallen och trots att vi vid flera tillfällen pratat om Uffes och Malins nya vove... så glömde vi fråga hur det går med den lille krabaten. När du ser detta Malin... Så är vi JÄTTENYFIKNA!

Övriga dagar har bland annat Jessica, Anders, Maria, Johnny, Erik, Micke, Jens, Markus, Jimmy, Svärföräldrarna (de har kommit nästan varje dag i två veckor nu), Petra, Josefin, Anna och Gärd, Mikael och arbetskamrat, Andys morföräldrar och Nina varit på besök. Om du inte hittar ditt namn på listan, så betyder det antingen att jag i skrivande stund glömt att du varit och hälsat på (beror enbart på trötthet, INTE på att vi inte blev glada att du kom) eller så är det faktiskt dags att du kommer och hälsar på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0