Helgen i korthet.

I fredags.... Var det ju Media Markt som gällde. Ska jag vara helt ärlig, så fick jag mitt spel, trots en del mindre protester. Fredagskvällen tillbringade jag på min nya leksak. Jag rockade rockring, gick balansgång mellan två höghus och åkte skidor. Riktigt roligt och på  lördagen vaknade jag med all världens träningsvärk. Inte direkt normalt efter att ha spelat TV-spel.

I lördags var det som vanligt igen. Hektiskt schema. Miran fyllde 1år och detta skulle firas med storkalas. Direkt därifrån bar det av för att möta upp Maria och Jessica. Målet som gällde var restaurang Le Colisé. Riktigt god mat och väldigt trevligt sällskap. Det blev mycket uppdateringar och en lagom mängd skvaller. Det har ju tydligen  hänt lite den senaste tiden... och det lyckades Miia knäcka 2 min innan det var dags att åka hem. Vi passade också på att fira att vi faktiskt har nya jobb.. Varenda en av oss... Vad är oddsen på det? Vi borde nog gå ihop kollektivt och spela på lotto. Kanske kan lägga till "Vinna 120 miljoner kronor på lotto" på "att göra under 2009"-listan.

Var blev för övrigt den listan av???

Under söndagen var det ganska lungt. Vi gjorde lite ärenden och gick långpromenader med hunden. På kvällen tittade vi på Indiana Jones and the kingdom of the cristalskull. Bättre än förväntat faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0