Långfredags-mys!

Idag har vi varit på stranden. En lång runda längs den ödsliga sandstranden i Skanör blev det trots spöregn. Vi var där nere vid 11.00 och började med fika. Hade köpt med bullar och gjort varmchoklad. Extra gott med chokladen när det kalla regnet forsade ner.

Lagom till att vi hade ätit upp så blev vädret lite bättre och vi gav oss ut på promenad. Måste säga att när Loke är på stranden (och även i skogen för den delen) så finns det inte en lugn del i hela hunden. Hoppar och springer, badar och jagar vågor..... Som sagt inte still en sekund. Fick trots det ett helt gäng med fina bilder på honom.

Efter promenixen i havsluften blev vi alla tre supertrötta. Väl hemma igen var det soffan som kallade. Någon timme fick man sitta ner och ta det lungt, sen bar det av till släktmiddag. Vi var hos svärföräldrarna idag. På söndag är det min mamma som ska få påhälsning. Andy är kvar hos sina föräldrar just nu. De spelar kort och jag orkade inte vara med utan ville hellre sitta en stund i min ensamhet och blogga. Ganska skönt så här innan läggning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0