I huvudet på CARRO.....

Då var det spinning idag. Har inte tränat på flera dagar och jag måste säga att jag direkt märker när jag haft uppehåll. För det första är det trögt att ens ta sig till SATS.... Trots att det ligger 20m från jobb. Tror att det är den så kallade dödstrappan upp till spinningsalen som skrämmer mig mest.  Nummer två som gör att jag gärna håller mig borta är min PT. En man i sina bästa år som fått för mycket muskelträning och för lite social träning.

Nummer tre är att jag blir så okoncentrerad på passet. Idag vandrade mina tankar all världens väg.

Instruktören vevade igång gramofonen och ut ur tratten skrålade Bryan Adams "Summer of 69". Tänkte en stund på hur roligt det varit om han sjungit "sex dream" istället för "six string".  "I got my first real sex-dream....." Har ganska länge trott att han sjöng så. Men som tur är, så finns "Så ska det låta". Man lär sig mycket nyttigt där faktiskt!

Dock är jag helt säker på att KENT sjunger "tog min restaurang...." Kalla det gärna en konspirationsteori, men jag är 100% säker på att det är ett kodat meddelande till någon som inte ska jävlas med deras restaurang! (Vad nu det innebär)

När jag väl lämnat musiktankarna stod Vasaloppet på tur. En bild på mig och Oscar Svärd flashade förbi. Vi skidade hand i hand mot skylten "I fädernes spår för framtida segrar". Mot oss kommer kranskullan som av någon anledning är Månsen. I fjärran hör man Jessicas hejarramsor och man kan svagt ana ljudet av att vinden pustar i hennes banderoll. Just i rätt ögonblick skallar jag Oscar och tar emot segerkransen helt själv.

Därifrån fortsatte jag över till att Emmy alltid säger att huvudet är tomt när hon tränar.... Kan inte fatta det... Mitt är snarare tvärt om, tomt alltid annars!

Från Emmy var steget till Claes inte långt. Jag tänkte på hur han skulle se ut i de skidglasögonen som hans kompis ville att ha skulle köpa. De hade tydligen guldigt glas och sammetsbågar.... En liten paljettklänning på det och han hade kunnat gå på vilken After Dark-sittning som helst.

Från paljetter och klänningar vandrade tankarna till Andy. Hur det hade varit om han åkte vasaloppet i klänning och sjöng "I got my first real sex-dream..."

Nä... Tacka vet jag när det är helt blankt!

Kommentarer
Postat av: Jess

Fan va det låter roligt att va i huvudet på Carro!!
Du har ju så mycket roliga tankar!!
Personligen går jag ju bara runt och tänker sjuka tankar! Hade jag bloggat mina sanna tankar hade folk nog slutat umgås med mig!! Haha...

2008-03-13 @ 21:53:54
URL: http://jessicapessica.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0