En hyllning till min travguro!

Måste bara säga att Jessicas snack och bloggande om trav ibland kan kännas lite långrandigt. Trots det så är jag väldigt glad att hon kan så mycket!

Hon hjälpte mig idag på olympiatravet. Inte med att vinna en massa pengar kanske... Men det gick i varje fall ganska jämt ut. Fina stalltips blandade med små egna idéer, gjorde att jag totalt gick minus 70kr. Detta låter ju kanske inte som en seger... Men tänk på att jag lika bra kunde förlorat 500kr!

Tack Jessica för att du är min TRAVGURO!
image26

För att få egna tips.... Gå in på Jessicas blogg. Nästan hela bloggen handlar om trav...

Helt sanslöst bra!

Dagens filmtips är STARDUST. Vi såg den igår och jag måste erkänna att jag inte alls ville först. Men efter bara två minuter var jag fängslad.

Jag avskyr fantasi, men denna var annerlunda. Skriven för vuxna med vuxen humor.

Det handlar om en pojke som inte känner sin mor. Han är kär i en flicka som bara vill gifta sig för pengar. Hon har inget intresse för honom, förän han säger att han ska hämta en fallen stjärna till henne. Stjärnan föll på en plats dit ingen får gå, men pojken trotsar förbudet. När han möter stjärnan ser han att det är en vacker flicka. Tillsammans med henne möter han många skojiga människor och äventyr.... Prinsarna som letar efter rubinen som ska göra dem till kung, häxan som vill äta upp stjänans hjärta, kapten Shakespear med det skrämmande rycktet trots att han i smyg bär klänning....

En film som inte bara är värd att läga en bit av ditt liv på. Jag tror att den till och med kan förlänga det lite!
image24

Tjejbaciller!

Jag har ett stort problem. Må hända att det är ett I-landsproblem som heter duga. Men jag måste trots allt gnälla lite.

Som ni vet så är jag pokerfantast.... Trots detta så blir jag ALDRIG medbjuden på några pokerträffar. Mannen i mitt liv som hatar poker blir bjuden hur ofta som helst. Men inte stackars jag. Hade jag varit kille så hade jag varit bjuden, men nu råkar jag vara utan snopp och då är man inte välkommen.

Jag kan också snacka om brudar, bilar och förstärkare! Men... suck.....

Hade jag kunnat så hade jag fixat ihop mitt eget pokerspel. Men nu är mitt största problem att jag inte har så många tjejkompisar som gillar poker.... Och killarna vill ju som sagt inte spela med en tjej!

De tror väl att de ska få tjejbaciller!
image23

Traderare kan inte vara riktigt kloka!

image22

Kanske är inte mattan så skrattretande, men det faktum att man bjuder på 38 stycken är ju otroligt roligt! Kan ni själv tänka er att inreda hela er hem med denna moderna kvalitéts mattan?? 


Det rätta i duschen....

Jag är väl inte direkt någon fan till Nordman, men varje gång jag duschar så har jag bara en låt i huvudet.

Den här!

Långfredags-mys!

Idag har vi varit på stranden. En lång runda längs den ödsliga sandstranden i Skanör blev det trots spöregn. Vi var där nere vid 11.00 och började med fika. Hade köpt med bullar och gjort varmchoklad. Extra gott med chokladen när det kalla regnet forsade ner.

Lagom till att vi hade ätit upp så blev vädret lite bättre och vi gav oss ut på promenad. Måste säga att när Loke är på stranden (och även i skogen för den delen) så finns det inte en lugn del i hela hunden. Hoppar och springer, badar och jagar vågor..... Som sagt inte still en sekund. Fick trots det ett helt gäng med fina bilder på honom.

Efter promenixen i havsluften blev vi alla tre supertrötta. Väl hemma igen var det soffan som kallade. Någon timme fick man sitta ner och ta det lungt, sen bar det av till släktmiddag. Vi var hos svärföräldrarna idag. På söndag är det min mamma som ska få påhälsning. Andy är kvar hos sina föräldrar just nu. De spelar kort och jag orkade inte vara med utan ville hellre sitta en stund i min ensamhet och blogga. Ganska skönt så här innan läggning.

Filmtips!

Igår hyrde vi tre filmer... Man får ju nu mera ha dem i en hel vecka, så vi tyckte det passade bra så här över påsk.

Vi hann se en igår. "Härmed förklarar jag er CHUCK och LARRY". SJUKT rolig film! Jag är inte så värst glad i Adam Sandler i vanliga fall, men här var han riktigt bra. Jättesöt film med lagom sensmoral på slutet. Tycker om filmer som har ett budskap utan att slå en på fingrarna.
image21
Denna måste ni se!

SUGER!

Jag tror att du vet att jag tycker mycket bra om dig Jessica.... Men hur tänkte du ens där...?

Om två personer med extrem tandläkarskräck går till tandläkarbesöket ihop.... Tror du att rädslorna tar ut varandra då eller...? Själv är jag ganska säker på att vi i väntrummet hade öppnat våra hjärtan och berättat alla elaka saker som Malmös tandläkare har gjort mot oss. Hur mycket lättare hade det varit att sätta sig i tortyrstolen efter det??

Min sambo ska följa med mig. Han är faktiskt riktigt lugnande i närkontakt med tandläkare.

Jag hade en tandläkare som hade specialutbildning för oss med skräck innan.... Men hon klantade sig enormt! Hon bedövade och skulle precis börja borra, då hon insåg att hon lagt bedövningen på fel sida. Hon bjöd på de 1900kr som behandlingen skulle kostat mig, men hon gjorde samtidigt att jag ALDRIG kommer att lita på en tandläkare. Hon om någon borde väl trippelkolla att hon gör rätt från början. Just om det ska läggas bedövning på höger eller vänster sida borde ju vara ganska lätt att kontrollera efter typ 3år på tandläkarhögskolan. Eller har jag för höga krav då?
image20

Tandläkarskräck!

Jag har sedan jag var 12år haft en sannslös tandläkarskräck. Det var efter att jag slagit ut båda framtänderna som jag fick det. Måste säga att jag tycker att det är otroligt dåligt att med våld trycka och tvinga ner en 12åring i tandläkarstolen.

Eftersom jag hade skador på väldigt många tänder, en helt av precis vid tandköttet och en som helt åkte ut (med rot och allt) så var de tvugna att lägga bedövning i hela munnen. Det betyder någonstans mellan sex och åtta sprutor på mindre än ett par minuter. Inte konstigt att jag blev rädd.....

Först för tre år sedan var alla behandlingar och operationer klara. Det tog med andra ord 12år att återställa min mun helt. Sedan dess har jag inte varit hos tandläkaren. Dumt nog kan man tycka. För igår insåg jag att jag har spräckt en av mina kindtänder. Det gör ont och den trasiga tanden skrapar mot min tunga. Jag fick panik och började gråta. Jag tycker så synd om mig! Jag vill verkligen inte gå till tandläkaren!!!!

Någon som har några huskurer mot sprukna tänder?

Traderafynd eller...?

image19

För bara 20kr kan man köpa den otroligt...... Ja, vad ska man kalla den.... Fantasifulla lampan från 60-talet. Folk kan inte ha haft det lätt under det årtiondet....

Fakturakund hos Espressohouse.... Kan man komma närmare personlig konkurrs?

Var precis inne och surfade lite på Espresshouse hemsida... Mitt största intresse i livet är ju deras CHAI! Chai kan man dö för! Just nu har jag mitt lilla Coffecard som jag laddar med 1600kr den 26:e varje månad. Detta ska räcka till att stilla hela månadens chaiberoende.

Runt den 20:de brukar det bli knapert på kontot och jag måste byta ner mig från stor mugg till liten för att dryga ut.

Det nya nu är att jag kommit på att man kan bli fakturerad i efterskott. Tänk att kunna finnansiera sitt beroende med 30dagar netto!!!! Hade nog dock gjort att jag hamnat i personlig konkurrs, så det tål att tänkas på!

image18


image17

Jag har en plan! Timad in i minsta detalj!

Har kommit på precis hur vi borde göra reklam för Barnkammaren! Man ska liksom ta sig till källan och annonsera där!
image16

Nu gäller det bara att hitta barn som ställer upp på tatueringar!

Traderafynd?? Skojar de eller...?

Tittade runt lite på Tradera precis.... Tänk så mycket användbara och oumbärliga prylar det finns....

För bara 32kr kan du just nu köpa en TUTT-GALGE Visste inte att jag behövde en förän jag såg den.
image12

För 35kr kan man köpa en "Äggväska". Perfekt när man ska ut och resa med sina ägg! Fast jag gissar att säkerhetskontrollen kan bli ett gissel. Jag fick ju inte ens  med min tub med Kalles kaviar till Kina.



För bara 6kr får man en gammal vikram från 20-talet! Undra om tanten och farbrorn ingår...? För då är jag nog lite sugen.
image14

Får väl lägga in en liten sak som matchar min bloggs nya tema. Även om Tuttgalgen var bra nära, så vinner denna produkt. "Anus på burk", för bara 106kr.
image15

Här står jag naken. Bara 19år.

Eftersom Jessica och Emmy bor ihop, så får man ju ingen ny läsare när Emmy läser min blogg vid sin hemkomst....  Det spelar ingen roll hur mycket hon längtat efter att ta till sig all min visdom. Hon blir ändå inte en pinne i statistiken. Sen arbetar hon ju på samma ställe som jag och räknas ju inte då heller...Det är faktiskt fusk! Bara för att ni bor ihop och för att vi jobbar ihop så halveras mitt läsarantal.

Folk säger att sex säljer. Tänkte snoffsa till min älskade blogg med lite porriga rubriker. Man måste ju arbeta upp antalet besökare. Idag har jag haft 2! TVÅ! Jag och Jessica.

Idag får vi se vad som händer..... Om rubriken lockar hit tillräckligt många så lovar jag att bli lite mer kinky i mina inlägg. Då ska ni få höra allt snaskigt! Som t.ex. om min lesbiska kompis som är man!!!! Och om min andra vän som bara kan ha sex när hon är utklädd till Pippi Långstrump. (Jag tror det är så det är. Läste något liknande på hennes blogg i varje fall.)
image9


Caroline = nötallergiker

Idag försov jag mig för andra dagen i rad....

Tror att det beror på min nötallergi, som jag från och med igår kväll, är helt säker på att jag har. "Då undrar ni varför jag säger så..." Men igår svullnade min hals upp så jag knappt kunde andas och det kliade något  vansinnigt.  Det kändes precis som när jag i min enfald trodde att jag skulle kunna spatsera runt i träsken i Norrland utan att få andnöd p.g.a. alla myggsticken. (Det gick inget vidare... Men efter en halv ask Betapred var jag människa igen.)

Men igår fanns det inga mygg.... Det till och med snöade, så var skulle de i så fall hålt till. Med min otur, så har jag säkert en hel koloni som övervintrat i mitt översta skåp i sorumsgarderoben och som bara kommer ut på natten.... Men det känns inte 100% rimligt. Så jag anar att det var något jag åt.

Det enda som jag åt igår vid den tiden var nötter.... Där av titulerar jag mig nu mera nötallergiker.

image8

ORÄTTVIST!

Nu har jag hittat både Emm och Jess på mest aktiva.... NÄR SKA JAG JAG HAMNA DÄR!

Jag är super avis..... Och jag som ändå anstränger mig för att hamna där...

Vem vill lyssna på vad som händer på mitt företag?

Då var man hemma från Göteborg igen!

En stor del av dagen har idag gått åt till att åka till, beställa mössor i och åka från Göteborg! Vi snackar bra mössor när man är villig att köra 60 mil bara för att få beställa dem... Som vanligt när vi beställer något, så byter vår butik inriktning. Igår var vi en barnaffär, idag en mössaffär! Ska bli intressant och se hur alla höstens beställningar faktiskt ser ut. Trots att det bara är ett par veckor sedan vi beställde, så har min guldfiskhjärna förträngt nästan allt.

Det är bara en sak jag är säker på.... Vi kommer än en gång att byta inriktning till bland annat jackaffär.

Tillbaka till själva Göteborgsresan... Faktiskt riktigt trevligt, trots att det är en dryg motorvägssträcka. Jag har väldigt kul ihop med min kusin. Jag gissar att det handlar om att hon faktiskt förstår sig på min sjuka fjortishumor och att hon nog är ensam om att tycka om att älta fakta om mitt företag. (kan ju vara för att hon är delägare)

Probemet som vi älter för tillfället är om vi borde stanna kvar på vår befintliga adress eller om vi bör flytta. Det lutar åt att vi ska flytta. Tror att chansen att få fler kunder är stor då, men samtidigt är det lite vemodigt. Lokalen är SÅ fin, vi har vår kundkrets där (kommer missta de flesta om vi flyttar) och det är nära gymmet. Men det är aptråkigt att slita dygnet runt utan att få något för det. Usch... Tur att det är halva tiden kvar på kontraktet, så då behöver vi inte ta några snabba beslut. Just den sorten är nämligen inte vår gebit.

Hade varit bra att ha någon annan att bolla idéer med. Någon som är objektiv.... Någon som anmäler sig frivilligt?!

Roligt att ni slåss om mig!

Det var ju otroligt roligt med en sådan anstormning till att få ta hand om mig ikväll.... Ni behöver verkligen inte slåss om mig på det viset! Det finns nog med Carro till er alla!

SVIKARE!

Någon som vill barmhärtiga sig över mig?!

Usch..... Vet inte vad jag ska hitta på imorgon. Skulle hem och kolla melodifestivalen och dricka vin hos Vicky, men Clara är dålig. Tänkte först att jag blir hemma och umgås med mannen i mitt liv.... Men då blir han bjuden på pokerkväll. Så då blir man helt allena. Får väl se... Blir kanske metropolen Klågerup ändå. Men då kan jag ju inte dricka vin... Det var liksom halva tanken. Någon som vill barmhärtiga sig över mig?!

En hyllning till Mona Seilitz!

Mona Seilitz har under årens lopp synts i många olika sammanhang. Jag kommer i denna hyllningen att försöka hålla mig till sådant som Maria kan tänkas känna igen. Det är trots allt henne jag försöker göra aningen mer kulturell!

Först och främst lite bakgrundsfakta.
* Född 1943 i Malmö. Det vill säga 65år ung. (Har hört flera som lite negativt säger att hon var snyggare för 25 år sedan. Men vem var inte snyggare vid 40 än vid 65? Allt annat vore onaturligt!)

* Studerade på teaterlinjen i Norrköping.

* Fortsatte på scenskolan i Stockholm

Och nu Maria....

Hon har lyckats bli en liten textrad i Magnus Ugglas, "Jag mår illa". Den biten går..... "Och när sen Seilitz med lammkött på fest vinglar in, då går min gräns för vad jag pallar med, då vänder sig min mage ut och in."

I "Pettsson och Findus" gör hon rösten till Prilla. Det vill säga till taleshönan i hönsgården.

Under 1980-talet spelade hon ofta rollen som dum och sexig blondin i flera olika farser på privatteatrarna, bl.a. succén Är du inte riktigt fisk?Chinateatern, Kuta och körFolkan, Omaka par, Happy End och BubbelTrubbelMaximteatern. Alla dessa TV-sändes.

De senaste åren har hon bland annat medverkat i "Hem till Midgård" , "Belinder auktioner" och så sol och vårade hon Stig i ICA-reklamerna.

Vad gäller filmer så har hon bland annat varit med i "Jönssonligan och dynamit Harry", "Göta Kanal", "Stockholm marathon", m.m.
image7

Wooohoooooo!

Woooohoooooo!

Idag har jag haft 9 besökare.

Jag-hemma
Jag-jobb
Emmy-hos Claes
Jessica
Maria

Oj, vad jag önskar att jag visste vem det mer va!

Onödigt vetande - TOURETTE SPECIAL

Det sägs att flera stora ledare genom tiderna har haft TOURETTES. Där i bland Kejsare Claudius, Peter den Store och Napoleon. (När jag tänker efter tror jag även att den där lille Adolf hade TOURETTES. Hade inte han en massa rykningar i armen och så skrek han väl en massa också?)

Mozart hade visst också sjukdommen. (Förklarar ju varför så få av hans symfonier har text. Hur passande hade det varit med en massa könsord till Dödssymfonin?)

Moliére var ännu en av dem drabbade.... (Det gör ju hans pjäser SÅ mycket mer förståliga. Det är ju bara en massa hump hump och dirty talk.)

40-75% av de som får psykologisk behandling blir fria från symtomen. (Allt de behövde skulle allså vara någon som sa till dem att sluta vifta med armarna och sluta skrika fula ord? Kan vara bra att veta!)

Man kan bland annat behandla med Citalopram, Paroxetin och Fluvoxamin. (Just denna punkten var mest till Emmy. Tänkte skriva något om sånt som intresserar henne.)

0,6% av alla barn mellan 7-15år uppfyller kraven för att få diagnosen TOURETTES. (Jag är inte säker... Men jag tror att dessa ungdommar förvaras längst bak på bussarna i Malmö. För det är väl inte bara jag som har hört och sett dem?)

Behöver jag ens påtala att 9 av 10 av ovanstående är pojkar?


Såååååååå deprimerande!

Nu sitter jag då helt allena på jobb....

Emmy är och hånglar upp den där Claes och har med andra ord lämnat mig helt åt mitt öde. Jag har en del som borde plockas undan och städas. Men av någon anledning så har vi alltid högar överallt. Även precis efter vi har städat. Så det känns ju lagom motiverat..... Har för övrigt inte tid! Jag har ju fullt upp med att spatsera runt i butiken och kontrollera hållfastheten i olika delar. Man vill ju gärna att den plats man väljer håller för mina 52kg (lät den siffran ens lite sannolikt?) Både takbjälken och lampkroken ser lockande ut!

Ibland önskar jag faktiskt att jag hade Tourettes! Så mycket mer liv och rörelse det hade varit här då....Hmmm... Eller så hade jag varit ännu ensammare..... Kanske tur att man inte har det ändå! Undra hur vanligt det är....?

Nu ska här Googlas.....

I huvudet på CARRO.....

Då var det spinning idag. Har inte tränat på flera dagar och jag måste säga att jag direkt märker när jag haft uppehåll. För det första är det trögt att ens ta sig till SATS.... Trots att det ligger 20m från jobb. Tror att det är den så kallade dödstrappan upp till spinningsalen som skrämmer mig mest.  Nummer två som gör att jag gärna håller mig borta är min PT. En man i sina bästa år som fått för mycket muskelträning och för lite social träning.

Nummer tre är att jag blir så okoncentrerad på passet. Idag vandrade mina tankar all världens väg.

Instruktören vevade igång gramofonen och ut ur tratten skrålade Bryan Adams "Summer of 69". Tänkte en stund på hur roligt det varit om han sjungit "sex dream" istället för "six string".  "I got my first real sex-dream....." Har ganska länge trott att han sjöng så. Men som tur är, så finns "Så ska det låta". Man lär sig mycket nyttigt där faktiskt!

Dock är jag helt säker på att KENT sjunger "tog min restaurang...." Kalla det gärna en konspirationsteori, men jag är 100% säker på att det är ett kodat meddelande till någon som inte ska jävlas med deras restaurang! (Vad nu det innebär)

När jag väl lämnat musiktankarna stod Vasaloppet på tur. En bild på mig och Oscar Svärd flashade förbi. Vi skidade hand i hand mot skylten "I fädernes spår för framtida segrar". Mot oss kommer kranskullan som av någon anledning är Månsen. I fjärran hör man Jessicas hejarramsor och man kan svagt ana ljudet av att vinden pustar i hennes banderoll. Just i rätt ögonblick skallar jag Oscar och tar emot segerkransen helt själv.

Därifrån fortsatte jag över till att Emmy alltid säger att huvudet är tomt när hon tränar.... Kan inte fatta det... Mitt är snarare tvärt om, tomt alltid annars!

Från Emmy var steget till Claes inte långt. Jag tänkte på hur han skulle se ut i de skidglasögonen som hans kompis ville att ha skulle köpa. De hade tydligen guldigt glas och sammetsbågar.... En liten paljettklänning på det och han hade kunnat gå på vilken After Dark-sittning som helst.

Från paljetter och klänningar vandrade tankarna till Andy. Hur det hade varit om han åkte vasaloppet i klänning och sjöng "I got my first real sex-dream..."

Nä... Tacka vet jag när det är helt blankt!

Lista, fast lite komenterad!

Med risk att göra bort mig totalt så tänkte jag komentera listan som Jessica så snällt la ut på sin blogg. Detta är då de 100 sexigaste männen enligt Aftonbladet. Ha i åtanken att jag är jättedålig på vad kändisar heter..... Det kan i vissa fall ha påverkat mig. Pallade ju inte Googla på alla!

1. Gustaf Norén, musiker (WHO? Inte ens när jag googlat på honom, så vet jag vem han är! Inget vidare snygg. Hur blev HAN 1:a? Han måste ha legat med hela juryn!)

2. Fredrik Ljungberg, fotbollsspelare (Passande plassering)


3. Tobias Hysén, fotbollsspelare (Nr. 2 som jag inte vet vem det är)


4. Mikael Persbrandt, skådespelare(Hur hamnade han ens så här långt ner?)


5. Magnus Betnér, komiker (Faktiskt inte alls sexig)


6. Jonas Hassen Khemiri, författare (Men hallååååå.... När kommer det folk jag känner till?)


7. Danny SAucedo, Idol (Tur att han dansar också, annars hade jag inte kunnat pricka in honom heller!)


8. Petter, musiker (VAD GÖR HAN ENS PÅ DENNA LISTA!)


9. Jonas Bergström, jurist och prinsesspojkvän (Ulk, han är väl knappast sexig...Kolla bara öronen.)


10. Ronnie Sandahl, journalist (VET INTE VEM DET ÄR!)


11. Jesper Lögdahl, journalist, Se&Hör (Samma reaktion som på prinsesspojken... ULK!)


12. Torkel Petersson, skådespelare (Han är ju inte ens snygg när han anstränger sig!)


13. Daniel Adams-Ray, musiker (Ännu en som jag inte ens känner igen på bild. Men snygg är han inte!)


14. Dregen, musiker (Detta är en skymf mot alla sveriges män! Han ska absolut inte vara med!)


15. Pelle Almqvist, musiker (Har jag läst fel? Är detta en lista på de 100 läbbigaste männen i Sverige?)


16. Zlatan Ibrahimovic, fotboll (BLÄRK!!)


17. Amir Chamdin, musiker och regissör (Tvättar han sig någon gång?)


18. Alexander Skarsgård, skådespelare (Till och med hans pappa platsar här bättre!)


19. Fredrik Wikingsson, tv (För lik en politiker och låter som en 4 åring)


20. Jonas Malmsjö, skådespelare (Är väl ok)


21. Martin Rolinski, musiker (Ingen man som frivilligt går i högklackat är sexig) (För utom Andy då!)


22. Gustaf Fridolin, journalist och expolitiker (Ingen aning)


23. Stephens Simmonds, musiker (Svårt att kommentera... Vet inte vem han är och Google har inga bilder. Borde
man ens få finnas på listan då?)


24. Pär Lernström, tv (Nej, nej, nej....)


25. Musse Hasselvall, programledare (Söt... Men ljusår från sexig!)


26. Jonas Wramell, makeup-artist (Platsar i FAB5)


27. Dennis Lyxzén, musiker (Det borde vara olagligt att tycka att han är sexig!)


28. Daniel Westling, gymägare och prinsesspojkvän (Han är bara med för att det ska vara politiskt korrekt.)


29. Magnus Hedman, fotboll (Han är ok)


30. Mikael Schiller, vd för Acne (VA? VEM?)


31. Rami Shaaban, fotboll (YOU LOST ME?)


32. Carl Dalemo, musiker (Ringer ingen klocka.)


33. Marcus Samuelsson, stjärnkock (Hör fortfarande ingen klocka)


34. Örjan Andersson, jeansdesigner (WERE IS THE BELL?)


35. Daniel Collert, producent och före detta prinsesspojkvän (Han är med för att han inte ska bli avundsjuk på 28)


36. Anders "Moneybrother" Wendin, musiker (Kan vara precis vem som)


37. Christian "Chris" Olsson, musiker (Han kan också vara vem som)


38. Vigor Sörman, resereporter (Lite gullig, men INTE sexig!)


39. Inti Chavez, chefredaktör och radioprofil(Kan man vara sexig om man heter INTI?)


40. Daniel Breitholtz, Idoljuryn (KRÄKER)


41. Johnnie Krigström, målare (Han är läcker! Jag faller ju för hantverkare och försäkringstjänstemän)


42. Richard Engström, stylist (NOP)


43. Bengt Magnusson, nyhetsankare (Lever han fortfarande?)


44. Niklas Rahm, nattklubbschef (Efter övertalning från Emmy, så tycker jag att han är HET)


45. David Hellenius, komiker (Söt)


46. Robert "Strängen" Dahlqvist, musiker (Han är väl lika sexig som resten av bandet. Det säger faktiskt en del)


47. Martin Stenmarck, musiker (HET)


48. Jon Olsson, extremskidåkare (Har aldrig sett honom utan skidglasögon. Och det är inte sexigt på någon)


49. Björn Dixgård, musiker (Han får nog börja träna, klippa sig och skaffa sig ett riktigt jobb)


50. Johan Renck, regissör (Man är inte sexig om ens näsa har eget postnummer)


51. Emil Forselius, skådespelare (Åke har vuxit upp och förtjänar väl en plats på listan... Men så här högt??)


52. Henrik Lundqvist, ishockey (Han ser ju ut som alla andra)


53. Fredrik "Benke" Rydman, dansare (NEj, nej, nej...)


54. Henrik Zetterberg, ishockey (Med skägg ser han ut som jultomten, utan är han snygg)


55. Rafael Edholm, skådespelare (Svårt att ta ställning. Sexig, men lite slibbig)


56. Tobias Fröberg, musiker (Klipp dig!)


57. Peter Wolodarski, ledarskribent (Det vänder sig i magen på mig!)


58. Olle Palmlöf, tv (Kul att vara 30 och se ut som 50)


59. David Johnson, skådespelare (Är det inne att se ut som Robinsson Kruse? Han är ju lätt den femte på denna
listan)


60. Alhaji Jeng, stavhoppare (Ja, han kan få vara på listan. Otroligt politiskt korrekt)


61. Josef Fares, regissör (MHaaaaa... HET!)


62. Marcus Allbäck, fotboll (Jag tror att Karl-Oskar såg ut så ungefär)


63. Karl Lindman, modell (SUCK...)


64. Sladjan Osmanagic, fotbollsexpert (Oj, vilken fadde)
image6



65. Johan Elmander, fotboll (OK plassering)


66. Kristoffer Malmsten, rappare (Är inte direkt sugen)


67. Anders Stenberg, musiker (????)


68. Carl Philip, prins (Ge er med era kungligheter. De är inte snygga)


69. Peter Magnusson, komiker (Han ser ju miffo ut)


70. Per Styregård, chefredaktör för Gourmet (Lite björn Borg över honom)


71. Andreas Johnsson, musiker (Jag känner en  Andreas Johansson som är hetare än alla på listan)


72. Marcus Schenkenberg, modell (Han platsade här på 90-talet)


73. Robert Olsson, skidåkare och modell (Kan man vara båda)


74. Jonas Karlsson, skådespelare (WHO?)


75. Janne Josefsson, reporter (NO, NO, NO)


76. Eagle-Eye Cherry, musiker (SUCK OCH STÖN)


77. Andres Lokko, journalist (Nein)


78. Peter Stormare, skådespelare (För 20 år sedan kanske)


79. Ulf Ekberg, musiker (Har de över huvud taget tänkt när de satte ihop listan?)


80. Fares Fares, skådespelare (Bara för att din bror är het, så är inte du det)


81. Stellan Skarsgård, skådespelare (Han förtjänar en plats bättre än sin son i varje fall)


82. Johan Staël von Holstein, entreprenör (Hans haka ser ju ut som när Emmys byxor har kasat ner)


83. Anders Svensson, fotboll (WHO?)


84. Filip Hammar, tv (Han är väl ok)


85. Mats Carlsson, tv-snickare (Han måste vara het. Han är hantverkare)


86. Eric Ericson, skådespelare (Kan inte sätta fingret på honom direkt)


87. Henrik Hjelt, komiker (Han verkar snäll, men det verkar räcka för att hamna på denna listan)


88. Pontus Gårdinger, tv (Hans glansdagar är sedan länge förbi)


89. Jovan Radomir, tv (Han är väl mest med för att han brukar vara det)


90. Henrik Larsson, fotboll (Skulle aldrig vända mig om efter honom)


91. Mikael Tornving, komiker (Inget som tänder mig. VERKLIGEN INTE!)


92. Thomas Bodström, exminister (HET! Män med makt har nästan samma dragningskraft som hantverkare)


93. Beiron Andersson, supermodell (Inget för mig)


94. Andreas Isaksson, fotboll (Vet inte vem det är ens? Har i skrivande stund insett att jag måste kolla mer på
sport)


95. Henrik Schyffert, komiker (Han är väl ok)


96. Lars Nilsson, designer (Och hur ser han ut då?)


97. Sebastian Karlsson, musiker (Idol 2005)(Såg aldrig idol och hur googlar man på ett så vanligt namn?)


98. Måns Zelmerlöv, Idol och Let's Dance (Vad gör han ens här nere??? DEt borde räknas som en dödssynd att
sätta honom på 98:e plats.)


99. Jonas Åkerlund, regissör (Har inget ansikte på det namnet)


100. Peter Swartling, Idoljuryn (Han borde inte få vara med på någon lista. Han är ju riktigt rälig!)


Med denna lista inser man att i Sverige uppskattar vi tydligen bleka, tunna män, helt utan muskler och gärna utan hållning. Gärna med ett aningen dött utseende. Tyvärr känner jag inte att jag gillar det. Men det är väl bara att ta trenden till sig och rätta sig i ledet. Ska hem och råbanta bort alla Andys muskler, stänga in honom i ett mörkt rum i någon månad och kanske även be honom sluta tvätta sig. Till nästa år ligger han lätt på 1:a plats på denna listan!


Då var allt klart!

Talade tidigare idag med Jessica och fick då klarlagt att hela serviceteamet är fixat inför Vasa 2009. (Ja, jag har snöat in på Vasa. Ni fattar inte hur gärna jag vill!)

Chailangare - Jessica
Stavfixare - Jessica
Vallare - Jessica
Massör- Jessica

Och så la Jessica till några andra ansvarsområden. Kan inte förstå att jag glömde dem i mitt förra Vasainlägg! De är ju lätt de viktigaste....

Banderolltillverkare - Jessica
"Hejar-ramse-ihop-diktare"- Jessica

Om någon fortfarande vill vara med i teamet efter att det nu är klart, så kontakta teamledaren Jessica, vice teamledare Jessica eller tränaren Jessica!

Varför är män tvugna att vara negativa?

Ok, nu kommer ett aningen bittert inlägg.

Jag blev under Måndagen väldigt glad då min kära kusin meddelade att hon på skalan 1-10 kände att 6 var så mycket hon ville åka Vasaloppet med mig. Efter ett snabbt besök på standens alla sportaffärer kände jag mig ännu mer säker. Här ska åkas skidor! Och det LÅNGT!

Väl hemma gav jag Andy nyheten om att vi pratar om att åka Vasaloppet 2009. Vad gör han då..? Jo, börjar prata om något helt annat! Flera gånger försöker jag avbryta, men utan framgång. Men jag måste säga att hans attityd bara gör mig mer taggad! Här ska åkas skidor! Och det LÅNGT!

Hörde idag att Emmy fått minst sagt samma negativa reaktion av sin man. Han trodde inte heller att vi skulle klara det och detta för att HANS KOMPIS hade fått bryta i år! Är jag släkt med den här vännen? Eller varför skulle annars våra förutsättningar vara exakt de samma? Nej, här ska åkas skidor! Och det LÅNGT!

Varför förutsätter våra män att vi skulle åka till Sälen helt oförberedda? Varför tror de att vi tänkt fika oss igenom loppet? Bara för att vi tar lätt på livet innebär inte att vi inte kan kämpa och verkligen ge järnet för att klara av denna bedrift. De anar det nog inte, men de ökar bara vår vilja att åka. JA, HÄR SKA ÅKAS SKIDOR! OCH DET LÅNGT!

image5

Kan alla dessa människor så kan väl vi?

Onödigt vetande del2 - MAT SPECIAL

Kaffe är bra för dig! Om du dricker kaffe, så löper du 66% mindre risk att begå självmord.

Ett strutsägg ska kokas i 45min för att bli hårdkokt.

En 70-årig människa har i genomsnitt stoppat i sig 30 ton mat. Det vill säga sex elefanter!

Coca Cola var från början medicin.

En gurka innehåller procentuellt mer vatten än Atlanten.

Under andra världskriget avslöjade tyskarna åtskilliga amerikanska spioner genom att studera hur de åt. Amerikaner har nämligen för vana att skära hela biffen i småbitar innan de börjar äta den.

En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.

En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv.

Onödigt vetande DEL1 - NAMN SPECIAL

Eniro har totalt 291st Bo Krister registrerade i hela Sverige. Dock ser det ut som att bara ca. 30st heter Bo-Krister. Resterande hade föräldrar som hade vett att dela på namnen.

Mina farhågor är besannade.... Det finns en Leif Barbro på riktigt! (mina kondoleanser)

Jag är inte ensam... Totalt heter 31302 Caroline. Där av har jag det 63:e vanligaste flicknamnet i Sverige. Tack mamma och pappa för att ni gav mig något så speciellt! Min kära moster och morbror ansträngde sig åtminstonde lite.... Bara 5930 heter Emmy!

366 personer i Sverige heter Snygg i efternamn..... "Mitt namn är Snygg, Peter Snygg."

Än värre är att 8 personer i Sverige har efternamnet Bröst. Tänk dig dialogen:

- "Vad heter du?"

- "Lena Bröst."


Vasaloppet, kan det vara något för mig?

Då var det tid för Vasaloppet igen. TV:n är okuperad sedan starten, så jag har inte mycket annat att välja på.

Det är faktisk så att man sitter och blir sugen på att åka. Nu när jag har börjat träna så är väl nästa steg ett 9mil långt lopp på skidor. Eller...? Det är bara för alla som vill att anmäla sig till mitt serviceteam. Jag behöver:

*Några som langar chai (blåbärssoppa känns lite passé)
*Några som kan ge mig nya stavar på vägen (om jag med all min styrka skulle råka ta en mitt itu)
*Några som vallar mina skidor (vet ni inte hur man gör, så kan jag tipsa om ett avsnitt i Sunes jul där Rudolph lagar valla)
*En person som står för massagen efter. (Detta kan vi börja öva på med en gång. Ska vi säga 4ggr i veckan?)

 Kan för övrigt inte låta bli att bli väldigt imponerad av mina två största skidhjältar!

Andreas Johansson
Kolla så bra han var!

Mikael Boklund
Kolla så bra han var!

Inte såååå elak!

Hon var inte så elak som jag trodde..... Den där kusinen.

Hon tyckte till och med att det var fint det jag gjort. Det var ju roligt, men jag tror inte att jag kommer ifrån hennes smygändringar. Det verkar ligga i generna eller nått... Dock måste det komma från hennes far, för jag kan inte minnas att jag någonsin haft det beteendet.

Ett mycket fint inslag på jobb idag var OSTEN. Tre otroligt goda och smakrika ostar förtärdes (dagens ord i måndags) till rymmarknäcke och bullar. Ost är nog det som jag aldrig hade klarat mig utan. Min mamma försökte få mig att sluta med mjölkprodukter ett tag för min mages skull. Men den gubben gick inte! Att klara sig utan Appenzeller och Pecorino skulle vara totalt omöjligt. Efter bara någon dag, skulle jag nog vara så knäckt att till och med en liten hushållsost skulle glida ner. Tack Emmy för ostinitiativet!

Jag hoppas innerligt att kusin får bort det där tramset från Claes. Äta apelsinmarmelad, när det finns både fotsvettsostar och fisostar att välja på. Det kan aldrig vara hälsosamt!
image4

RSS 2.0