Rhapsody.... in chock

Igår var vi i Öja utanför Ystad och tittade på Rhapsody in Rock.

Klockan sex kom svärpäronen och Andy och hämtade mig på jobb. Efter det tog GPS:en oss ut på en svindlande färd, nästan i klass med Kiviks-turen. Väl framme packade vi av bilen och laste på oss alla filtar och kylväskor. Tydligen fick man inte ha med sprit på området, så fyra vakter roade sig med att göra kroppsvisitering av oss besökare. Tror nästan att den delen var kvällens huvudpunkt.

Inne på konsertområdet dukade vi upp all maten på våra filtar. Svärmor hade varit huslig och gjort kyklingspett och potatissallad.  Till det fick vi melonsallad, dressing och bröd. Det var riktigt gott. Otroligt mysigt att sitta omslingrade på en filt och äta god mat, samtidigt som man får lyssna på livemusik. Det var en riktig upplevelse, fast inte i närheten så bra som när vi var där sist... För åtta år sedan. Kan ju varit för att järngänget Tito Beltrán, Carola Häggkvist och Maria Lundquist (med barnflicka) var med då. Alla vet ju från skvallerpressen hur trevligt de hade ihop. Det smittar ju säkert av sig på föreställningen.

Måste säga att jag var besviken på valet av musik. Inga artister jag gillar direkt (lite trött på att höra Perelli gnälla fram HERO) och klart för mycket JAZZ. Först på slutet ordnade det till sig, då de körde lite KIZZ-låtar.

Men trots musikvalet så var kvällen MYCKET trevlig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0