Någon lever i vårt kylskåp....

Tar just nu paus ifrån mitt pressade schema. Emmy börjar jobba på fredag och då ska det helst se någerlunda ut här. Kan ju åtminstonde vara bra om hon slipper använda machete för att ta sig in i kylen. Håller just nu på att sortera den och är minst sagt övertygad om att något lever där inne. Eftersom jag inte äter på jobb om dagarna har mina besök i kylskåpet blivit väldigt få under denna månaden och den biologiska mångfallden har fått ett ordentligt fotfäste.
Är nästan rädda att jag utrotar några ovanliga arter genom att städa ur kylen.

I övrigt skall alla saker i affären fyllas på. Detta är projekt mindre eftersom jag gör det lite mer kontinuerligt. Sen ska bokföringen vara klar... också ett lite mindre projekt. Bara fakturorna som ska prickas av och sorteras i datum. Eventuellt tänkte jag börja hänga runt det jag tycker Emmy ska tokrea under min semester. Sen ska det diskas..... SUCK! Jag HATAR att diska. Som tur är så äter jag ju inte här, men det blir lite disk ändå. Delvis på grund av en del besök.... Och då är det i och för sig ett kärt besvär.

Sen är det nog en del hot-mail som ska skrivas till diverse leverantörer och lite fotobevis som ska ordnas på diverse reklamationer (handla aldrig med danskar eller folk från Ängelholm). Sen ska en del räkningar betalas och så borde jag försöka laga det nya kassaregistret... Men det är trixigt när man inte har en susning om vad som kan vara fel. Ska försöka rota fram instruktionsboken eller i värsta fall får jag försöka låna "pappa Göran" som är expert på just sådana prylar. Kanske kan han fixa en dansk sjömansbiff samtidigt??!

En gunghäst ska packas och skickas till en kund i Jönköping eller nått och leksakskylen ska förhoppningsvis hinna komma så jag kan skicka den på torsdag till någon annan människa. Borde för övrigt uppdatera hemsidan lite.... Men puh!

Sen var det nog allt.....

Och så undrar min mamma varför jag aldrig har tid att höra av mig.............. Jag är ju totalt utarbetad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0