Carro, Andy och Sloken på marknad

Igår stängde jag butiken redan 17.00. I ilande fart bar det hem för att hämta hund och man för att sedan ila vidare till Kiviks-marknad. Vi ställde GPS:en på kortast vägen.... Dumt val! Detta innebar att vi fick fara längs än den ena än den andra ringlande landsvägen. Både hunden och jag lider av åksjuka. Loke blir gnällig om man svänger för mycket och jag börjar känna mig lite yr. Jag brukar försöka låta bli att göra väsen av mitt illamående och det brukar vara lite bättre när jag sitter fram. Men inte igår....

Vägarna svängde konstant. Hunden ylade och jag satt och kände mig full som ett ägg. Vi började med att rulla ner min och lokes ruta. Måste sett suspekt ut när både hunden och jag hängde med huvudet utanför bilen och lät  öronen flaxa i vinden. Tyvärr hjälpte det  föga. (bra ord) Andy bromsade in bilen och vi stannade till för att lugna ner oss en smula. Långt om länge kom vi trots det fram och kunde parkera bilen.

Att gå på marknad är riktigt mysigt. Hand i hand spatserade vi längs de långa gångarna kantade av stånd. Hunden tyckte det var minst lika roligt och tog tillfället i akt att nosa okända människor i rumpan. I år var nog första året som jag handlade något på marknaden. Blev faktiskt ett par väskor... (kunde inte låta bli när de kostar 100kr), 13 par strumpor och en vaxduk som jag ska ha  uterummet. (Jo, precis där ska jag ha den!)

Naturligtvis blev det även lite gott att äta. Årets älgkebab intogs till underbar havsutsikt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0