Julafton är historia.

Julen började jag att fira med julfrukost på jobb. Samtidigt som vi intog en måltid bestående av torrt bröd och smaklös ost utbyttes våra julklappar. Jag fick en gudomligt söt blåsapa (det vet väl alla vad det är), ett jättefint nagellack, nagellacksborttagning och en bok med smarriga recept på smothies. Mycket bra!!
Vi var på jobb fram till 13.30. Sen bar det hemåt och in i duschen. Jag stannade i duschen i säkert 40min och bara njöt av det varma vattnet och av tanken på att jag faktiskt hade en helt ledig dag att se fram emot.

Jag och Andy tittade på "tomtens verkstad" tillsammans och sedan tog jag mina julklappspåsar under armen och drog till min syster. Där var även mamma, morfar, Mikael, Tommy, Simon och Mira. Efter en massa god julmat var det dags för julklappsspelet. Det är faktiskt ett riktigt mysigt avbrott i det annars så tvångstraditionela julfirandet. Jag och Mikael kom in i någon sorts kamp om vad nog både han och jag trodde var en flaska. Till historien hör att mamma i fjol hade köpt champangeflaskor som vi spelade om.... I år var dock inte innehållet lika extravagant. Som slutlig vinnare av paketet blev jag lycklig ägare till ett flaskformat ljus. Men jag klagar inte.... Jag vann över Mikael i varje fall!

Vid 22-tiden bröt vi upp och jag fortsatte till nästa ställe. När jag kom blev det julklappsutdelning numro två.

Andy hade sagt att jag bara skulle få pengar till skidorna, men det kunde han så klart inte hålla. Jag fick även två jättefina halsband, ett armband och ett PC-spel. Dagen innan hade jag ju även fått Mamma Mia-DVD:n i min kalender, så jag fick ju alldeles för mycket. Men så är det när man är så väldigt snäll som jag. Av svärpäronen fick jag jättefina strumpor och ett nytt underställ. Tror att alla uppskattar att jag nu mera kan byta underställ efter halva veckan i Norge.

Av mamsen fick jag SPA-behandling, strumpor och ett jättefint manikyrset. Temat i år måste varit strumpor och naglar.

Behöver jag ENS säga det...? "Jag är väldigt nöjd med mina julisar i år och det är VÄL det viktigaste med julen!"

Kommentarer
Postat av: emm

Måste bara säga att du har glömt din systersoni sammanhanget!! Simon du vet????

2008-12-27 @ 22:29:32
Postat av: Carro

Nu är även han tillagd!



Fattar inte att jag kunde glömma honom. Han är ju viktigast!

2008-12-27 @ 23:46:27
URL: http://tokigt.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0