Helt otroligt!

Efter vårt städande idag åkte vi ut till Micke och Vicky. Tanken var bara att vi skulle låna deras hundbur, ta ett litet snabbdopp och sen åka hem. Men när vi kom till Pydde var vi för en gångs skull helt allena och då var det ju otroligt härligt och vi blev kvar länge. Clara var den som badade mest. Trots att hon stundvis frös som ett djur tyckte hon det var så roligt att hon bara inte förmådde sig att gå ur vattnet.

Väl hemma hos Micke och Vicky blev vi inbjudna på middag. Det säger man ju aldrig nej till. Det blev grillat. Riktigt gott! Till efterrätt gick jag, Andy och Clara och handlade chokladpudding. Jag tycker sååå himla mycket om den ungen. Hon är så lätt att ha och göra med. Gör precis som man säger och oftast helt utan gnäll.

Efter middagen frågade Micke och Vicky oss något som vi blev hemskt glada för. Om vi ville ta hand om Clara om det skulle hända dem något. Vi blev alltså inte glada för tanken att de skulle hända dem något.....  Känns ju hemskt att ens tänka tanken, men naturligtvis skulle vi ta hand om henne utan att blinka. Att de litar på oss så mycket att de kan tänka sig oss som förmyndare för sitt enda barn var naturligtvis det som gjorde oss glada. Har svårt att tänka mig att jag skulle kunna tycka mer om Clara ens om hon var mitt eget barn.

Så nu mera så har vi tre barn som "ärvs" av oss. Måste säga att jag känner mig otroligt hedrad och glad över att vi blivit utvalda.



Simon och Clara på Skåneplantor.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är ena söta barn det där :)

2008-08-04 @ 22:04:30
URL: http://emm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0