Bilder från mina dygn i Mullsjö....

Eftersom jag var lite dålig på att ha med mig kameran, så finns det bara bilder från vissa delar av vår Mullsjö-vistelse (Inte för att jag känner någon som helst skylldighet att hänga ut varje detalj av mitt liv... hihihi) Jag hade i varje fall jätteroligt hela tiden. Många utflykter blir det.... (som Peter Dalle skulle uttryckt det)

 
Lisebergsutflykt

  

                       

I övrigt tog jag bara foton från stugan.... under tiden vi packade ut i bilarna för att åka där ifrån....

  

                                  

Till Vicky......

Nedan presenterar jag beviset på att du alltid posar när du ser kameran.



Utan att du ser kameran.....



Så fort du såg kameran..... Hihihi...





Semesterbilder...

Börjar med lite bilder från Anders 50års-kalas.

   
                                     

Helt otroligt!

Efter vårt städande idag åkte vi ut till Micke och Vicky. Tanken var bara att vi skulle låna deras hundbur, ta ett litet snabbdopp och sen åka hem. Men när vi kom till Pydde var vi för en gångs skull helt allena och då var det ju otroligt härligt och vi blev kvar länge. Clara var den som badade mest. Trots att hon stundvis frös som ett djur tyckte hon det var så roligt att hon bara inte förmådde sig att gå ur vattnet.

Väl hemma hos Micke och Vicky blev vi inbjudna på middag. Det säger man ju aldrig nej till. Det blev grillat. Riktigt gott! Till efterrätt gick jag, Andy och Clara och handlade chokladpudding. Jag tycker sååå himla mycket om den ungen. Hon är så lätt att ha och göra med. Gör precis som man säger och oftast helt utan gnäll.

Efter middagen frågade Micke och Vicky oss något som vi blev hemskt glada för. Om vi ville ta hand om Clara om det skulle hända dem något. Vi blev alltså inte glada för tanken att de skulle hända dem något.....  Känns ju hemskt att ens tänka tanken, men naturligtvis skulle vi ta hand om henne utan att blinka. Att de litar på oss så mycket att de kan tänka sig oss som förmyndare för sitt enda barn var naturligtvis det som gjorde oss glada. Har svårt att tänka mig att jag skulle kunna tycka mer om Clara ens om hon var mitt eget barn.

Så nu mera så har vi tre barn som "ärvs" av oss. Måste säga att jag känner mig otroligt hedrad och glad över att vi blivit utvalda.



Simon och Clara på Skåneplantor.

Städdag!


Carro och Maria på stranden.

Hämtade Maria strax efter 09.00 på jägersro. Puh.... det är tidigt för mig! Hade laddat picknickkorgen och körde mot Ljunghusen. Nästan inte en människa på stranden. Hur skönt som helst!


Maria på stranden.


Carro på stranden.


Maria på stranden från annan vinkel.


Maria går till bilen + okänd man byter om. (Såg det nu!)

Det blev massor med prat, sol, pastasallad och ett riktigt långt bad.
Tack Maria för en kanonstart på semetern!

Igår började min semester!!!!!

Igår var det nerräkning till semestern. Redan när jag steg upp hade jag fått en lyckönskning från Vicky. Hon gillar ju att skicka sms i ottan. På förmiddagen trillade Maria in. Alldeles finklädd i en jättesöt kjol. Tänkte att jag kunde ärva den....
Tanken var väl mest att vi skulle bestämma inför vår strandutflyckt idag. Och det fick vi ju gjort.
Strax efter det kom lilla Ingrid. Det är ju inte så ofta man ser henne längre. Saknar våra torsdagsdater.... suck! Men det var väldigt roligt att få umgås en stund med henne och höra allt det snaste i hennes liv.

Visst var det kul med så mycket påhälsning.... men det som gjorde dagen var inte mina kära vänner utan.... JOE LABERO! Kan ni tänka er att herr Labero själv var inne och handlade till sin 6månaders lilla Nicole. Vi är väl inte direkt bortskämda med kändisar.... Joe Labero, filmkritikern Orvar Säfström och så Helena Seger då förstås.... Annars har vi under våra två år inte sett fler kändisar. Så jag måste erkänna att det kändes minst sagt surealistiskt.



Efter jobb igår bar det av hem till min syster. Det blev middag där sen gick vi ner till Bulltofta och spelade minigolf. Simon fick ett set med klubbor av oss. Som tur var de i plast, för han använde dem flitigt!





Det blev ganska sent och vi blev lagom klara med golfen när det blivit bäckmörkt!



Men vad gör väl det när man har.... SEMESTER!

RSS 2.0