Valborg!

Då har man precis gjort som halva svenska befolkningen... Köat en halvtimme på bolaget för att få sitt 8,5%-iga vin. Jag gillar bolaget, men ibland känns det lite överarbetat. Min alkoholkonsomtion hade nog mått bara bra om jag kunnat inhandla mina drycker mer lokalt. Fast vem vet... Kanske är det så att lilla Tempo på Riseberga säljer  svartsprit under disken. Jag har ju faktiskt aldrig frågat!

För övrigt så har kvällens firande redan inlätts med lite vin till maten. Inget konstigt med det... eller..?

Klockan 19.00 prick skall jag spöa skiten ur alla som vågar ställa upp i kubb. Om någon mot förmodan vill följa upp med en runda krocket efter det, så ska jag gladeligen vinna över er även i det.

Hoppas att alla har fattat att det är klockan 19.00 eller att ni i varje fall läser min blogg innan det är för sent. Jag räknar med en viss försening av paret Nilsson/Persson som så modigt tänkt ta bussen. Vi vet ju alla hur otroligt illa Jessica mår och hur hon verkligen lider av att färdas med det avlånga fordonet. Förmodligen får de hoppa av ett flertal gånger för att kräkas... Men vi väntar tålmodigt!

Detta önskar jag mig...

Eftersom jag snart fyller år, känner jag en viss skyldighet att berätta vad jag önskar mig. Har idag hittat en otroligt passande grej för min nya livsstil...
image61

Av min kusin önskar jag detta...
image62

Tänkte att denna skulle användas vid övernattningen efter FORMEX-mässan. Fast risken är att jag saknar att ligga sked.


Ordpolisen är nu mera förlåten!!

Idag har jag lyckats luska fram vem ordpolisen är. I och med att det faktiskt är en människa jag känner och tycker bra om, så är han förlåten.

Direktbudskap till Mr Ordpolis:

Bara så att DU vet så har jag svårt för att ta kritik.... Särskilt annonym kritik. ; )

Vad gäller Vasaloppet så står planerna helt still. Har fått så mycket att tänka på med de nya butikerna och så. Jag skulle så gärna vilja åka nästa år. Mest för att bevisa för dig att vi kan fika oss igenom loppet. Får väl se hur det blir, men just nu känns det inte som vi kan ta ledigt för att åka skidor så där onödigt långt.

För övrigt var det kul att märka av dig här. Det var ju en stund sedan man såg dig!

Örjan, min IDOL!

Kollade upp mannen som inte tänkt igenom hela upplägget på sin skrivelse i tidningen. Hans signatur "Örjan Danielsson, Fagersta" var inte så svår att spåra. Via Eniro förstod jag att mina farhågor var sanna! Örjan är en alldeles livs levande liten man på snart 71år som verkligen tror att isarna smälter mer för att klockan flyttas en timme per halvår.

Så underbart att leva i en värld där man tror att människan kan påverka varje detalj så enkelt och att man aldrig behöver tänka på naturkrafterna och hur jorden fungerar.

Nu påstår han väl snart att jorden faktiskt är platt och Gallileo gallilei vänder sig i sin grav!

image59

Varför gnäller hon hela tiden???

Det är väl konstigt...?

Så fort jag hittar en skitrolig application på facebook, en humoristisk sida på nätet eller ett gäng fräna bilder på Google, då kommer hon fram. Den där outhärdliga lilla elakingen som bor långt in i Emmy och som har som enda mål att driva mig till vansinne genom att tjata om att fönsterna ska skyltas om, lagret ska städas eller att butiken ska dammsugas.

Måste säga att jag gillar henne ändå!

Just nu står hon och överväger om våra handdukar ska tvättas eller rent utav brännas. Det senaste är nog att föredra, då de nu mera står av sig själv. Alla ni som behöver något riktigt peelande kan höra av sig. Då kan ni få en handduk. De rivs som f-a-n.

Hur tänkte han där...?

image57

Så otroligt fegt!


image56

Tycker det är väldigt fegt när så många ger sig på EN person.....

På Onsdag blir det fest!

På onsdag är det kalojs!!!!

Klockan sju ska jag klå upp mina vänner i diverse trädgårdssporter. Kubb, krocket och eventuellt en liten tipsrunda. Ja... Det är precis så som ni tror... Tipsrundan är föreslagen av allas vår småskollärare Maria Andersson.

Efter att vi tampats i tävlingarna, blir det lite grillat. HUR vi ska lösa grillning för 10pers är inte riktigt klart. Vår grill var lite liten redan när det stod klart att vi blev fler än fem. Med tanke på hur vår gräsmatta ser ut, så hade den nog mått bra av att vi grävde några djupa hål, fyllde dem med kol och grillade över öppen eld. Så det lutar åt detta allternativet.

image54

Rörmockar Carro!

Nu har min arbetsbeskrivning ökats med ännu en tjänst. Jag är inte längre bara "ARG", utan nu mera titulerara jag mig "ARG RÖRMOCKARE".

Sedan vi målade de nya hyllorna (I OKTOBER 2007) och klipskt nog tvättade av all färgen i vasken på dass, har vi haft mer eller mindre stopp i avloppet. Idag upptäckte jag att det var totalt stopp och det enda vattnet som avlägsnade sig från hon var det som sakta avdunstade.

Efter en inhandling på Malborgs travade jag snabbt tillbaka till butiken med en burk kaustiksoda och en alldeles ny och egen sugpropp. Med suggproppen fick jag upp diverse mögliga och äkliga beläggningar från vaskens rör. Då började vattnet att sjunka undan. När vasken var tömd hällde jag i sodan och genast började det fräsa och explodera. Faktiskt riktigt lajbans.

Så om ni någonsin behöver en rörmockare, så bara ring! Jag och min sugpropp fixar allt!
image53

Imorgon är det fest!

(Detta inlägg skulle publicerats den 23 april......)

Ja.... Eller fest och fest.... Mer middag hos syrran som fyller 34år.

Jag känner hur ålderns höst smyger sig på mig, bara genom att min syster tar ett steg närmare pension. Är det nojigt?? Jag har alltid haft åldersnoja och är aprädd för att bli så gammal att jag inte kan ta hand om mig själv.... Lite sjukligt att tänka på det vid 26 år och 11 månaders ålder, men men....

För övrigt tänkte jag påminna alla att jag fyller år om exakt en månad. Det vill säga den 23 maj. Tårta och presenter mottages med glädje. För även om man inte vill bli äldre, så vill man ju inte missa själva födelsedagen!

(Detta inlägg skulle publicerats den 23 april......)

Semesterbilderna som GUD glömde!

image51

image52

Sola naken i trädgården....

Mitt mission i år är trädgården. Gräsmattan ska trimmas och buskar ska planteras för att få lite mer insynsskyddat. Tanken är att vi ska ha så pass lite insyn att det går att sola naken i trädgården. Missförstå mig rätt.... Tänkte inte göra det, men hade varit bra att kunna.

Som vanligt så tävlar jag mot Micke i vem som har finast gräsmatta. Tävlingen har pågått i x antal år, men jag har aldrig vunnit. Tänker faktiskt göra det i år. Om det så innebär sabotag på hans verk. Tänk er vad en flaska terpentin kan göra mot alldeles tät och klargrön gräsmatta....

Så alla som vill låna en trädgård att feja i... säg bara till! Eller förresten... Det är bara att komma hem till mig. Trädgårdsprylarna står i förådet. I övrigt tar jag tacksamt i mot alla råd gällande gräsmattesköttsel.

image50

Detta är kanske ett bra allternativ???

Pokerkväll!

Då var lördagens tillställning avklarad. Vissa njöt nog mer av den än andra... (Eller hur Maria?)

Jag tyckte det var superroligt trots att jag inte vann en enda gång. Men jag skyller på otur. Under båda omgångarna fick jag bara bra kort vid fyra giv.... Suck... Och vid de tillfällena hade Maria antingen exakt samma kort som jag eller ännu bättre. Även om Maria spelade mycket bra, så var det nog också lite tur som hjälpte henne att gå hela vägen.

Jessica var ju precis så som jag fått stalltips av Maria om. Hon gick med på allt. Synd bara att jag aldrig fick tillräckligt bra kort för att lura in henne i en  duell. Men jag tyckte trots det att hon spelade riktigt bra och att hon var farlig för mitt spel. Lite därför jag hejade på en extra kung då det stod mellan Jessicas AA och Marias KK.

Och så till de två nybörjarna.
De skötte sig finfint! Lite svårt med reglerna i början, men vad kan man förvänta sig när tre personer drar reglerna i kanon. Efter några mindre missar, så löpte spelet på fantastiskt bra. Emmy var otroligt duktig, men det är ju lite fusk..... för hon har det ju i generna....

Tapasen blev bra. Kommer att få äta kycklingspett i åtta veckor nu, men övriga rester hamnade i Nilsson/Persson-hushållet, så det blir deras problem.

OTROLIGT TRIST ATT INGRID GÖRANSSON INTE KOM. MAN SAKNADE EN ANING FAKTISKT!

Är det så konstigt....

Är det ENS konstigt att mitt besökarantal har gått ner...?

Jag bloggar ju inte så ofta längre.

Idag tänkte jag berätta att mitt projekt börjar. Om ett halvår kommer jag att vara sååååå snuskigt rik att paret Beckham kan slänga sig i väggen!! Synd att jag inte kan berätta om det... Men jag kan avslöja att min kära kusin gav mig ännu en idé idag... Det där med att vara idéspruta verkar ligga i våra gener.

Mer om spanien!

Idag är det 1 månad och 10 dagar tills jag sitter i en solstol i Nerja.

Har idag tagit ett stort beslut gällande den resan.... Jag ska inte låta promillehalten sjunka för lågt!

Har hört att det kan vara farligt att vara på solsemester utan att hela tiden ha en drink inom en armlängds avstånd. Hemligheten är att dricka "long drinks"... Dessa håller "pocenten" i chack, utan att man blir för full. Tanken är ju bara att man ska vara så där härligt mosig i huvudet. Då jag planerar att supa ner min yngsta kusin med, tycker jag det är kanon att vi är tre på vår hyrbil. Då kan Andy köra runt oss moshuvud på olika utflyckter och så...

Ett annat måste är GLASS!!! Massor med glass. Glass i strut, glass i bägare, glass som efterrätt och glass till frukost. Om jag kommer på ett bra sätt att kombinera drinkar och glass, så vore det det bästa..... Hmmm....

Tål att tänkas på....
image48 image49

Tänker på Engla...

Läste precis att 42-åringen har erkänt mord på Engla och han har även visat var kroppen fanns.

Även om man visste att det var väldigt lite hopp kvar efter så här lång tid, så ville man ju inte att hon skulle vara död. Att hon är död betyder att det ute i vårt fria samhälle går människor som roar sig med att döda barn. Att det finns människor som är så genomonda att de är helt befriade från empati och medkänsla.

Helt utan tanke har han berövat Engla på sin framtid. Han har ryckt en ung flicka från sin familj och sina vänner.

Jag är i vanliga fall ganska nöjd med det svenska rättssystemet (Beltran-rättegången borträknad), men i detta fallet kommer hämden fram i mig. DÖDSSTRAFF är underskattat! Eventuellt glider mina tankar åt det hållet, då jag själv blir rädd för att sätta barn till denna världen.

En värld där människor tror de kan göra hur de vill....

image46  image45  image47

Tänker på Dig och Din familj.

Spanien om 1,5 månader!!

Kan ni fatta att om 1,5 månad så ligger jag på stranden i Nerja och dricker paraplydrinkar??!!!

image44

Middag på Elyseé!

Då var vi precis hemkomna från restaurangen.

Det blev fondue i långa banor och sedan chokladmousse. Ja,ja, ja.... Mitt nya sunda jag borde kanske ha beställt en sallad och ett glas isvatten... Men, men.... Nya tag imorgon!

Tänkte börja med att äta varje timme, från och med måndag... Har hört att det gör stor skillnad för förbränningen.

Nog om det....

Middagen var väldigt underhållande. Mitt i rummet satt ett gäng 50-åringar, som nog alla fått lite väl mycket innanför västen. Värst av alla var en av kvinnorna. Gissar att hennes man är fågelskådare... Kvinnan stälde sig upp och sjöng, skrek till oss som satt runt omkring och flörtade otroligt öppet med de andra männen vid hennes bord. Kul för oss, pinsamt för den stackars mannen, som hela tiden försökte påtala till frun att hon inte tål sprit. Hennes taktik var att attack är bästa försvar.... Och menade att det var mannen som inte tålde sprit.... (Hur nu det kunde påverka henne?) 

De gick en stund före oss och när vi sen var på väg till bilen hittade vi det äkta paret utanför Orvars korvar. De skrek och gormade på varandra och jag kunde förstå att mannen försökte få med sin fru hem i en taxi. Till sist tog han tag i den envisa tanten, som helt klart inte hade kommit hem helskinnad om hon fått åka själv. Det var genom att putta henne före sig som han äntligen kunde be taxin att köra hem dem. Stackars man!!!

Men jag har redan bestämt mig.... Så ska jag också bli den dag jag fyller 50!!! Så Andy.... SE UPP!

Vad gör man med en lördags morgon...

Jo, man kan sätta 100 spänn....

På att jag precis tillbringat en hel timme vid frukostbordet på jobb. Idag bjöds det på alla möjliga godsaker, i ett litet försök att gott-göra gårdagens matslarv. Vi hade fullkornsbröd, musli, yoghurt, sojamjölk, nykelhållsmärkt ost, skivade grönsaker och vindruvor.

Usch, vad mätt jag är nu.... Orkar knappt jobba... Så jag skickar Emmy till kunderna, så sitter jag själv här. Fungerar jättebra tycker jag.

Dagens Tradera. Nödvändiga produkter...

Visste inte för än jag såg denna auktion, vad som alltid saknats i mitt liv....
För bara 500kr, får man ETT helt hårstrå av "The king him self"!
image42



Man kan även köpa John Altmans äkta autograf.... Ok, att den bara kostar 29 spänn.... Men vem f-a-n är John Altman????
image43

I beskrivningen står att han spelade rebellpilot i STAR WARS.... Wow, vilken stor roll... Kallar man inte dem för statister???

Mitt sunda jag har paus idag....

Som ni alla vet så har jag börjat mitt nya sunda liv. Ni har ju säkert sett hur jag rasat i vikt och hur jag nu mera knappt syns eftersom jag blivit så otroligt smal efter att gått ner otroliga 2kg.

Idag tog jag dock paus från fullkornsbröd och morötter. Och det med råge!!!!  Idag käka jag McFeast till lunch, pizza till middag och glass till efterrätt. Till filmen snacksade jag på säkert minst 2hg godis.

Måste säga att jag inte alls gillar hur jag känner mig nu... Just nu mår jag illa och känner mig uppblåst. Ska nog hålla mig till fullkornet framöver. Faktiskt riktigt skönt när man inser att man inte alls saknar sin gamla skräpmatslivsstil!

image40image41

Brott och straff.... Vad mer...?

Behöver hjälp....

Tänkte börja med ett hemligt projekt. Är ni väldigt nyfikna så kan ni tortera min kusin, så säger hon säkert vad det gäller...( Här kan man kontakta henne) I övrigt tänkte jag hålla det lite hysch hysch... Av två anledningarna... Om det blir något, så vill vi inte att någon annan hinner före och om det inte blir, kan det vara skönt att slippa förklara varför.

Vad jag behöver hjälp med är att komma på riktiga klassiker till böcker. De ska gärna vara kända för att var tunglästa. Själv har jag bara lyckats komma på "Brott och Straff" och "Idioten". Fast det är ju bra om inte lille Fjoder har skrivet alla böckerna.

Kom igen nu och hjälp mig spåna!!!
image39

Fest!

Då blev det ingen bowling som sagt...

Tänkte istället åka och hyra ett helt gäng filmer och köpa en gigantisk bägare med Ben & Jerry. Borde för övrigt göra en hyllning till Ben & Jerry.... Finns det något annat som så snabbt kan få mig på bättre humör om jag är hängig..? Nja, det skulle vara Chai, Limecup, Apfenzeller, Pecorino eller Carolines Snickerskaka. Den sistnämda går ju inte längre att få tag i, då Caroline nu mera jobbar på Tivoli.

Hur som helst är Ben & Jerrys alla glassorter fillibabba! Med det vill jag även utfärda en varning.... De är beroendeframkallande!

image38

GRAND MASTER CARRO

Då blev det ingen bowling idag heller.... SUCK!

Det är istället schemalagt till klockan nio nästa fredag. Så för alla er som vill se "THE GRAND MASTER CARRO" göra strike efter strike, så är det bara att sluta upp i min fanklubb.

Är dock lite orolig för de som ska med påde på fredag och lördag. Hur kommer det liksom att kännas för alla berörda...? Att jag vinner över er två dagar på raken. Först bowling sen poker. Ni kommer vara helt förstörda!!!

Jag ska försöka att vara ödmjuk, men jag kan redan nu varna er för att jag är en otroligt dålig vinnare. Det kommer ni om inget att märka på min vinnardans uppe på närmsta bord och på alla bu-ramsor jag suttit och knåpat ihop till er förlorare. Kul för Marcus att äntligen få träffa mig. Mitt rätta JAG!

image37

Nu är det (snart) jul igen!!!

Jaha, då är det snart jul igen... Höstkläderna är redan beställda och idag kom ett helt gäng med leksakskataloger. Jag kan inte låta bli att sitta och kryssa för vad som ska beställas inför julhandeln.

Man hinner bara bli av med julrean så är det tid igen. Visst är det kanske så att jag kallar den största delen av året för jul. Men dok... Tiden går fort! I min värld börjar julen i slutet av september och varar till februari. Inget konstigt med det. Jag jobbar trots allt inom detaljhandeln.

Känner att årets största överköp kommer att vara TRÄMAT. Vi sålde trämat för säkert 50.000kr under senaste julhandeln. Så vi kommer lätt att ta in vansinnigt mycket mer i år. Vi lär bli trämatsaffär i år. Särskilt som de nya katalogerna innehöll så mycket spännande och nya varor. Jag vill ha allt!!!!
image35image36

Ett smakprov på vad min trämatsfetish kommer att köpa in.

Östra kyrkogården har fått mer "liv"....

Promenerade igenom kyrkogården på väg till jobb idag. Letade efter en gammal släktgrav, men hittade ett helt gäng med mausoleum. Visste inte ens att Malmö hade sådana. Men tydligen har de mer eller mindre invaderat Östra kyrkogården. Långa rader med små hus och lådor i dyr, polerad marmor. Jesusstatyer och pelare gav ett ett ganska pråligt intryck.  Alla mausoleumen hade foto eller ingraverade bilder på den döde. På flera av dem hade det lämnats en plats för den nu levande  maken/makan.

Kan inte riktigt förstå tanken med att lägga flera hundratusen kronor på ett hem efter döden....

När min pappa gick bort fick han snällt ligga i en papplåda under begravningen och sedan kremerades kvarlevorna och grävdes ner kostnadsfritt på minneslunden. Jag har aldrig hört honom klaga...

Men för er som mycket väl kan tänka er göra hela arvet obefintligt, så finns det en länk här!
image34

Brädad av xbox!

Igår var jag inte hemma alls i stort sett. När jag kom från jobb gick jag en timme med hunden och sen gick jag hem för att lämna honom. Sedan han blev sydd, ska han inte gå alldeles för mycket. (Tänkte inte på det i morse när vi gick till jobb) När han var avlämnad gick jag vidare själv.

I nära två timmar var jag ute och vandrade. Kom hem strax efter nio. Andy tyckte jag var tråkig, men jag hade huvudvärk och gick och la mig nästan bums.

Idag efter träningen kom jag hem och tyckte att jag mycket väl kunde ta en promenad medan Andy lämnade vår hyrfilm. Suck och stön blev det då genast från honom. -"Du är ju aldrig hemma. Du är jättetråkig."

Jag svarade att jag bara skulle ta en halvtimmes runda och skulle vara tillbaka strax efter honom.

Klockan 20.00, efter 40 minuters promenad var jag hemma. Har vi hittat på något tillsammans sedan dess??? Har vi pratat om något intressant???? NÄ! För Andy har spelat XBOX hela tiden. Det enda man hör från honom är hur orättvist spelet är och hur svårt och långt det är.

Jag kunde ju mycket väl tagit en tur till.... Så i morgon är det promenix som gäller!

Norrmän är inte riktigt kloka!

Läste i en tidning om namn som blivit godkända i Norge...

Tänk er att ni har blivit inbjudna till ett möte med Hydros högste chef. Han titulerar sig VD och har sista ordet i allt på det multinationella företaget.

Du kommer in på hans kontor. Mörk ekpanel på väggarna ger ett manligt och hårt intryck. De lätta slitningarna på den mörkbruna skinngruppen i ena delen av rummet vittnar om åtskilliga möte. På soffbordet står två flaskor gammal, mycket dyr whiskey.

Längst bort i den mörkt inredda lokalen står ett tungt massivt skrivbord i mahogny. Bakom, i en pompös skinnfåtölj sitter en man i 55års åldern. Han har ett mycket högt hårfäste. Näsan är stor och på färgen kan man ana att mannen smakat ett par gånger för mycket på flaskorna på bordet. En maskulin mustasch pryder överläppen. Han är klädd i en kostym från Armani. Kavajen är öppen och den skjortskylda ölmagen sticker ut.

Du närmar dig honom och sträcker fram handen för att hälsa. Du pressenterar dig med namn och han svarar med sitt...

-Fillibombom bom Solberg, VD för Hydro.

15min av FAME!

Då var mina 15 minuter över. Jag ligger inte längre med på mest aktiva... SNYFT!

Nu är jag en vanlig dödlig... Tillbaka till den bittra skara som enbart har samma 4 läsare varje dag...

Ska man behöva lägga ut nakenbilder för att bloggen ska bli poppis? Ska på allvar fundera på det. Nu kan mitt nya smalare jag mycket väl granskas i push-up och string... Fast om jag lägger ut det finns det en överhängande risk att jag förlorar även mina 4 VIP-läsare.

LIVET ÄR BRA ORÄTTVIST!

Livat....

Nu har Maria precis varit här och hälsat på. Hon är en riktig kompis, som tittar förbi i butiken. Inte som vissa andra som inte ens kommer hit med en sms-inbjudan!! ((Inga namn nämda!)

Det var roligt att se att hon verkade må ok. Mer ska man inte begära.

Kul att prata en stund med henne. Trist att jag inte fick bjuda på min gourmet-middag. =) Men ryktet om mig som kock går kanske på stan? Vänta bara till min Tapas serveras.... ;)



Svårt att höra av sig!!!?

Varför är det så att alla vi gör affärer med har så otroligt svårt att höra av sig? Är jag så farlig att man inte vågar ringa eller är det så att jag är så otroligt oviktig att man inte tycker det är så stor grej att jag väntar och väntar på samtal..?

Det spelar ingen roll om människan ska ha eller få pengar av oss.... De är lika usla på att lyfta luren oavsett.

För tillfället har jag två hatobjekt. Båda kan man förvänta sig att de borde vara intresserade av en god kommunikation. Men icke!

Skulle kunna skalla dem båda! (Är tyvärr inte så våldsam, så jag lär aldrig gå så långt. Men jag skulle väldigt gärna vilja!)

En hyllning till KUSINEN!

Sitter som vanligt på jobb och gör mest ingenting....

Runt mig far en viss städtokig kusin i 180km/h. Med sig har hon diverse varor som stått fel placerat på lagret. På fredag ska vi nämligen ha gäster. Då ska här vara tipptopp. Utan att avslöja för mycket så kommer vi då att ha ett möte som avgör hela vår framtid och existens.

Kan inte för mitt liv förstå hur stackars kusin ens står ut med en så arbetsskygg människa som mig! Det enda jag duger till är att bli arg på leverantörerna och hyresvärden som missköter sig och så går jag på en massa tråkiga möten och läser en massa avtal. I övrigt så sköter kusin butiken.

Utan hennes fantastiska skyltningar och utan hennes estetiska sinne hade vi aldrig kommit så här långt! Och utan hennes städmani hade vi aldrig hittat något på lagret. (Ibland gör vi det inte ändå men det brukar mest vara på grund av att hon vägrar erkänna att hon inte minns var hon ställt det och ger mig istället en uppmålad bild på hur hon sålt sista.)

Skulle gärna säga att hon uppskattar uppdelningen på jobb, men med tanke på hennes syrliga kommentarer om min brist på arbetsmoral, så tror jag att hon hade uppskattat om jag också städade ibland. Men då säger jag bara -"S-K-I-T ner dig och läs dina tråkiga avtal själv!"

Då blir hon den fantastiska kusin som jag tycker så mycket om igen.

Det är inte bara i städavseende som hon är oumbärlig... När man behöver någon som håller med.... Så är hon alltid där! HUR jävla fel jag än har...

Jag ÄLSKAR min kusin!!!! (Är det för tidigt att säga efter 25år ihop?)

Om ni vill se hur bra hon är.... Kan man det här.

image33



Tips för att bli glad....

Någon som har något dundertips på hur man slutar tänka på saker som aldrig blir verklighet och istället börjar leva sitt liv???

Dagens outfit!

image31image32
Idag kör jag bibliotekarie looken!

Det bästa svaret!

WoooooHooooo!

Maria kommer den 19:de. Det gör mig otroligt glad!

Ja, jag är glad att ni andra kommer också, men jag var mest orolig att dagen inte skulle passa fröken Andersson. Där av denna otroliga glädje. Då är vi fyra i varje fall!

För alla er som inte har en aning om vad som händer den 19:de. Kan jag berätta att vi ska värsta pokerkalaset! Oj, vad jag ska lura pengar av mina vänner... Särskilt den rike studenten Jessica.

Ledsen...

Just nu känner jag mig bara helt tom...

Pratade precis med dig, men du sa tvärt emot det jag ville höra. Även om jag innerst inne visste svaret, så gör det mig ledsen. Jag tänker på det jämt. Hur jag ska få det till att bli som JAG vill. VI vill.... Spelar det så stor roll vad andra tycker? Ska man fortsätta i samma gamla rutiner trots att man vet att vägen bär rakt nedåt? Är den falska tryggheten så mycket värd att du inte vågar satsa för att få det bättre?

Är jag en sämre människa.....

Tänkte höra om den allmänna uppfattningen.... Är det så att man är en sämre människa för att man inte kan stava? Är det  alltid ok att påpeka felen?

Jag ser det ungefär som att jag skulle påpeka att någon har en ful näsa eller ett väldigt oklädsamt födelsemärke mitt i pannan.

Inte skulle jag väl gå in på någons blogg... Titta på en bild av människan och komentera att det var ju en vansinnigt stor vårta du har på näsan.... Eller? Där emot är det ok att skriva ett inlägg där man enbart påpekar att bloggens ägare har stavat fel.

Jessica och Maria ni är väl några dugliga ordpoliser och visst har ni också varit framme och rättat mig. Men när jag vet att det är ni, så är det OK. För jag vet att det inte är allvarligt menat. Men just att man annonymt måste påpeka att det enda som var värt att kommentera i inlägget var att jag stavat fel, tycker jag är minst sagt töntigt.

Ett litet tillägg om att hunden var söt hade ju muntrat upp det hela lite!
image30

Två sjuklingar och jag.

Stackars männen i mitt liv. Båda verkar helt säkra på att de kommer att avlida inom en mycket snar ramtid.

Loke har sitt sår och Andy har hela 37,8 graders feber. Båda delar mer än gärna med sig av sitt lidande. Mycket och länge.....Trevligt så här en Måndags kväll! Man borde ha det så här lite oftare. Det är ju otroligt roligt att lyssna på hur svårt det är att vara sjuk.

Jag är själv pipig och ynklig när jag är sjuk.... Men män är något speciellt. De har det så mycket mer plågsamt. Jag tror inte att vi kvinnor någon gång kommer att förstå hur svårt det är att vara man.

Om jag inte kommer till jobb imorgon, så kolla gärna alla sinnessjukhus. Kan vara att jag blivit knäpp av allt gnäll.
image29

Stackars voven!

Idag har min älskling varit hos vetrinären. Han fick dränage och fick även sy några stygn.

Det hela började när rackarhunden stack i Söndags morse. Han var borta i 30min. Jag märkte inte att han var skadad när han kom tillbaka. Det var inte förän vi var hemma som Andy märkte att han slickade ovanligt mycket på sitt knä.

Ett sår stort som en femkrona hade han fått. Vetrinären trodde att det var taggtråd, men jag vet inte det.... I Genarp där vi gick har jag aldrig sett taggtråd. I och för sig så kommer man en bra bit bort om man håller hundhastighet och man är borta i 30min.

Nu är han hemskt ynklig. Först ville han inte lägga sig ner utan stod bara i givakt hela tiden. Nu har han till och med somnat, men vi får se hur länge det varar.

image28

Då var det äntligen över!

Då var väntan äntligen över.... Nu fungerar bloggen igen.

Det har hänt massor sedan sist, men det orkar jag inte dra nu. Det får bli ett senare projekt!
image27

RSS 2.0