Låt oss skapa hysteri!

Hur lång tid är det sedan vi hade fågelinfluensan här...?

Bara precis så länge sedan att vi nyligen slutat titta snett på de små pimpinätta sparvarna i träden. Alla minns vi tydligt Hitchcock-varningarna när vi såge en V-formation av gäs på himlen. Alla var övertygade om att ankorna i parkerna,  hackspettarna i skogen och fasanerna på åkrarna alla hade som främsta mål att smitta oss och ge oss en långsam och plågsam död...

Vem har vi att tacka för det??

Jo, vår älskade journalistkår..... Är det bara jag som tycker att vi till stor del klarat oss utan deras uppvigling till masshysteri??

Just nu är vi inne i en framtvingad kris.... En kris som visserligen startades av att allt för många hade glömt huvudet hemma när de skulle bevilja lån... Men som bara växer sig större för att tidningarnas redaktörer låter sina journalister hållas... Varför skriver journalisterna att folket fått det så mycket sämre...? Ljuger nog inte om jag säger att 90% av folket har det betydligt bättre i år än om man jämför med fjolåret. Om vi bara tar räntorna så har ju gemene man tjänat massor! Ändå slutar folk konsumera.... Eftersom de har det så dåligt... SUCK!

När ska journalisterna börja skriva om att det är konsumtionen som räddar alla ur en finansiell kris??

Aldrig är väl ett troligt svar där... Verkar som de är mer ute efter hysterin än för att hjälpa. Synd.. De har ju trots allt stor makt... och sen verkar det som de är alldeles för upptagna med sin nya hysteri.... SVININFLUENSAN!

Kanske tur att det är ont om frigående grisar.... Annars hade vi väl börjat misstro dem med....

Det var ju inte igår!

Satt precis och kollade igenom min blogg... Insåg då att jag är på tok för rolig för att undanhållas från världen! Så idag är alltså dagen då jag åter sitter i bloggträsket!

RSS 2.0