Nu är det bara 2st kvar....

Det är så kul att vi blir så många den 1 November. Vi blir 20st nu när alla utom två har tackat JA till maskeraden. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att även de två sista ska tacka JA. Har idag skickat en liten påminnelse via sms, men har inte fått några livstecken än. Det är en hel månad sedan jag såg dem sist och jag saknar dem jättemycket. Det gör nog att jag hoppas ännu mer. Ni andra får ursäkta...  men jag tror att det blir extra roligt om just de kommer. Så jag säger bara.... HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS......

Medans jag sitter och håller tummarna bjuder jag på en smygtitt av min maskeraddräkt. Den ena vill säga.....


Helgens bravader....

I fredags hade mannen i mitt liv gått och köpt sig en ny leksak. Nintendo WII. Det gav en helkväll framför TV:N. Vi var inte i säng förän klockan var närmare tre på natten. Basball, bowling, boxning och golf gjorde att jag på lördagen hade sjuk träningsvärk. Annat var det när jag var liten. Då var dataspel en stillasittande sport. Men det var inte träningsvärken som var värst.... Det var att jag var så trött! När vi ledsnat på sportspelen drog vi igång ROCKBAND och lirade gitarr och trummor halva natten. Detta resulterade i att jag såg ut som något katten släpat in när det var dags att gå till jobb.

   

Efter en stirrig dag på jobb bar det iväg på restaurang för att fira Mormor Johansson. Det bjöds på en fantastisk grillad gravlax, med varm potatissallad på potatis, fetaost, svarta oliver och gröna bönor. Slurp! Till efterrätt blev det friterad camenbert med hjortronsylt. Vi han inte mer än sätta i oss maten innan det var tid för nästa hitte-på, poker hos Göran.

Vet inte om jag vill berätta exakt hur det gick i pokern, men det är väl ingen idé att försöka mörka. En stor del av mina läsare var ju där + att två av dem vann över mig.... Grattis Jessica och Johnny. Kul för er.....

Tyckte för övrigt att det var roligare att spela Xbox. Jag och Tompa var ju sjukt bra i NHL. Där emot var min och Görans prestation i FIFA lite tvivelaktig. Jaja.... Vad gör det väl om man pausar precis när någon ska göra mål eller om man bara springer runt och runt för att man inte är säker på vem man är eller ens varför man är just där där man är. Nä... Tacka vet jag slagsmålsspel eller bilspel. Där kickar jag assssss!

Nu ska vi snart iväg till min mamms och fira Tommys födelsedag. Sen kommer Bror Johansson och fixar det sista på min hemsida. Ska bli skönt när alla länkar fungerar.

TACK MARIA! DU ÄR EN ÄNGEL!



Vad hade jag gjort utan dig idag???
Ett stort antal stolar, bord och soffor + 1137 bodys levererades till butiken idag. Hade jag hunnit ens halvvägs om jag var utan dig??? Inte en chans! Är jätteglad för att du hjälpte mig. Mest av allt värmde kommentaren "Sitt du kvar och ät upp. Jag tar hand om kunderna!" Är det så man vill gråta eller...?

Tack för att du engagerar dig i vår mässa. Trots att vi inte kan lova någon lön för mödan. Vad vi kan lova är att det blir rejält firande om det hela går vägen.

Jag är så otroligt tacksam som har så fina vänner som ställer upp för oss utan att blinka. Maria som kommer till mässan efter jobb.... och har varit i butiken och övat vid flera tillfällen nu. Jessica som skaffat sig ovänner på grund av oss och Ingrid som tar sin enda lediga dag till detta.

Vad vi är lyckligt lottade som har er! Tycker såååååå otroligt mycket om er!


Kan inte sova....

Jag begriper inte varför jag inte kan somna. Har jobbat som ett djur för att få hemsidan mer eller mindre klar. Är totalt slut i huvudet, men kroppen är trots det sugen på ett maraton.

Har precis stigit upp igen. Även om det stör Andy att jag sitter uppe, så är det mycket lindrigare så här. Klockan var 01.00 innan jag insåg att jag fick sluta prata med stackaren. Han ska trots allt upp tidigt imorgon.

Kan ju berätta lite om vad som hänt idag....

Jobbade som sagt med sidan idag. Är i stort sett färdig. Lite smågrejor vill jag ändra och lägga dit, men inget major. Tycker jag har varit grymt duktig som hunnit få fason på allt på så pass lite tid.

Vid fyra åkte jag in till butiken. Tog vägen om vårt nya lokalobjekt. Kunde inte se hur det såg ut riktigt, eftersom byggnadsställningarna omringade byggnaden. Men jag tror det är ganska lovande. Efter stängning tog jag min kusin under armen och gick på bio. Det var ett infall så där i sista minuten. Roligt att vara lite spontan för omväxlings skull. På bian mötte vi upp stackars Jessica som flängt dit i ilfart, direkt från stallet (duschning hade hunnits med, till skillnad från  vid gårdagens påhälsning) Vi såg "Patrick 1,5". Jättesöt film som verkligen berörde. Dock var det inte riktigt så illa att jag började gråta som Jessica tror. (Under en ledsam scen råkade jag klia mig i ögat samtidigt som jag snörvlade till)

Jag rekomenderar den varmt! Handlar om ett homosxuellt par som ska adoptera ett barn. När pojken kommer till familjen är han dock lite äldre än beräknat. Närmare bestämt 13,5år.

Nästa bia blir BATMAN. Kan någon vara snäll att ta tag i det?? Jag är sjukt bra på att gå på bio, men jag är apdålig på att planera in det.

Imorgon är det tillbaka i butiken. Väntar mig an mega-ultra-bauta-stor leverans med möbler imorgon. Så jag passade på att ringa in förstärkning. Maria kommer in och hjälper mig efter jobb. Kom på att jag lovade att bjuda henne på middag förra fredagen...... Oopps! Men jag kan ju gottgöra det med att bjuda imorgon istället. Hmmmm..... Vad kan det tänkas bli för något fancy... Orvars korvar eller Kinabox? Vi är ju båda svaga för Kinabox, så det lutar väl åt det. Fniss... Jag vet.... Vilka gourmeter vi är!

LIVSINSTRUKTIONER

Fick precis detta i ett mail av min kära syster. Tänkte dela med mig av dessa tankar här istället för att göra något irriterande kedjebrev av det.

LIVSINSTRUKTIONER:

1.
Ge människor mer än vad de förväntar sej
och gör det för att du tycker om det...

2.
Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får
och sov inte så mycket som du skulle vilja...

3.
När du säger: ' Jag älskar dig' , säg det på riktigt...

4.
När du säger: 'Jag är ledsen' , se personen i ögonen...
 
5.
Tro på kärlek vid första ögonkastet...
 
6.
Älska djupt och passionerat.
Du kan bli sårad, men det är det
enda sättet att leva livet komplett...

 7.
Förolämpa inte!
 
8.
Tala långsamt men tänk snabbt...
 
9.
Om någon ställer en fråga som du inte
vill svara på, le och fråga istället:
' Varför vill du veta det?'
  
10.
Säg prosit när du hör någon nysa...
 
11.
Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap...
 
12.
När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast...
 
13.
Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler 
 
14.
Spendera lite tid ensam...
  
15.
Öppna din famn för ombyten/förändringar,
men släpp inte på dina värderingar...
 
16.
Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret....
 
17.
Lev ett bra och värdigt liv...
 
18.
När du blir gammal minns det som varit,
då kan du njuta av det en andra gång...
 
19.
Tro på människor, men lås alltid din bil...
 
20.
Dela med dig av allt du vet...
Det är ett sätt att uppnå odödlighet...

 21.
Avbryt aldrig någon som håller
på att visa dej sin tillgivenhet...
 
22.
En gång om året, åk till ett
ställe du aldrig varit på....
 
23.
Om du tjänar mycket pengar,
placera dem för att hjälpa andra
medan de fortfarande lever...
 
24.
Lär dej alla regler, och bryt en del...

25.
Närma dig köket och kärleken med djärvhet...

GRATTIS PÅ RIKTIGT, JESSICA!



Här kommer tårtan.... och med rätt text och allt!

Ha det så bra idag! Ska försöka få en stund över så jag kan ringa och sjunga för dig..... IGEN!

Dagen efter lördag....

Igår firade vi Jessica "ut i trans" Nilssons alldeles egna födelsedag. Riktigt trevligt att träffa alla igen. Som vanligt var öset i köket. Förstår inte riktigt varför det alltid blir så. Tror inte att det har så mycket med Andy och Marcus teori att göra, men de är söta som tror att de bara genom att sitta där lockar till sig partyt.

     

Kul att jag var med på bild..... Men varför ser jag alltid ut som jag dragit en näsa precis innan jag blir fotograferad???
Det är ju inte de små pupillerna jag ligger inne med!

Tack Jessica (och Emmy) för en jättetrevlig kväll. Jag är för övrigt skylldig er en Ramlösa!
 

Visdomsord:


Tänkte bara säga att det är bra att lägga allt gammalt på hyllan och blicka framåt. Man har aldrig så många vänner att man har råd att vara långsint. Tycker om er alla och är lika mycket på allas sida!

Nu får det ta fart!

Nä, nu är det bäst att jag tar tag i mitt liv och börjar blogga. Livet är ju underbart och det bör man ju berätta! De possitiva egenskaperna, som förtjänar att bli bloggade i min tillvaro, bara radar upp sig. De är så många nu att jag glömt minst hälften.

Jag var t.ex. med några underbara vänner och såg "Mamma mia" förra veckan. Fantastisk film och jag är hemskt glad att Maria såg till att Emmy och jag fick tummarna loss. Det var en film som gjorde att man blev så där härligt lycklig och nu efter.... så längtar jag 10 gånger mer till December då jag, Andy, Ingrid och Mackan ska se teaterföreställningen på nya stadion. Det ska bli helt sjukt roligt!
Efter filmen gick Emmy och jag till Lilla torg och drack en chai och diskutterade eventuella sätt att ta livet av människor som vi inte gillar. Ingen nämnd, ingen glömd.....

Till helgen åkte vi till stugan med övriga i min närmsta familj. (Nästan alla i varje fall.... Räknar även dig, min mest trogna läsare som min närmsta familj... och du var ju inte där.) Vi var ute på svamplock igen och skörden blev god. Dock färre kantareller än sist. Det blev även ett bad. Förmodligen årets sista.

   

Igår var Andy på konferans och jag var gräsänka och passade då på att ha fint främmande, Emmy Slemmy. Det blev ostbricka och till efterrätt... Min nya passion, SMAKSATT KAFFE. (Tur att både Ingrid och Maria har sett till att göda mitt beroende. Hade inte haft råd att finansiera det själv.) Det avhandlades en del vettiga saker, fast framåt småtimmarna sjönk nivån som alltid enda ner till fotknölarna.

Idag är jag gräsänka igen. Fast denna gången är det "RECALAIM THE STREET" som har norpat min nyfikne man och hans allterego AXEL Von R och Jens. Jag själv följer demonstrationen via intrenet och sitter med hjärtat i halsgropen.... Livrädd att de ska tycka att Stora Nygatan är en bra gata att demonstrera på.

Imorgon är det kalas hos Jessica. Allas vår travnisse fyller gammal. Ska bli riktigt roligt att träffa henne igen. Är ju en stund sedan sist. Har hört att vi blir ganska många. Känner just nu att jag behöver lite röj. Men som jag sa tidigare idag till Maria, så känner jag inte direkt för att gå ut efter. Men, men.... man vet ju aldrig. Om jag inte missminner mig så var jag ganska ensam när det var tid att gå ut efter Ingrid och Kims party. Och då hade jag varit antiutgång i två veckor innan det var tid.

Till alla berörda och icke berörda....

Tänkte bara berätta att för alla som tror att vi ska ha mötet idag, att det inte blir något. Det är framskjutet några dagar. Orkar inte ringa runt till alla och tala om det, utan hänvisar istället hit. Det verkar efter dagens telefonsamtal lovande, men vem vet.... Det har det ju gjort förr.

Håll tummarna för oss att allt går smidigt nu!

Vad har hänt???

Hela min värld snurrar.....

Aldrig tidigare har det hänt så mycket under så kort tid. Trots det så känns det som jag inte har något att skriva om.

Semestern över och åter i verkligheten....

Har ju varit minst sagt kass på att uppdatera bloggen på senare tid. Här kommer lite mer bilder från vår semester.

   
Carro och Andy på kakbuffé vid Stens huvud!
Utflyktsmålet var egentligen bara en promenad på Stens huvuds strand. Men eftersom det regnade "cats and dogs" när vi kom fram, fick vi snällt sätta oss på café Annerlunda och ta det lungt till lite fika. Inget trevligt ställe alls faktiskt. Ljudnivån var hög. Förmodligen på grund av att genomsnittsåldern på besökarna var cirka 90år och alla tvingades skrika för att nå fram . Möblerna var gammalt hopplock från någon dödsboutrensning. Allt var omaka och kändes smutsigt och ofräsht. Kakorna var inte bättre än atmosfären. De var torra och helt fantasilösa. Vi får väl dra med oss Vicky för att testa Skurupstället istället.




Som tur var så var strandturen helt fantastisk och räddade helt klart dagen. Riktigt romantiskt att vandra längs den underbara stranden. The beach ligger visst på Österlen.
Hela dagen avslutades med att vi åkte till en fiskrestaurang i Kiviks hamn och åt en jättegod middag.
En apbra dag med andra ord!
_____________________________________________________________________________________________

En annan dag åkte vi till HUNDPARKEN i Lödde.
Jag låter bilderna tala, det syns nog hur sjukt roigt vi hade.

   







Det var en liten uppdatering. Men.... Det kommer mera... Det kommer mera......


RSS 2.0