PAUSBILD!

Tänkte lägga ut en bild som kan underhålla er under tiden jag är i Spanien. Har tänkt länge och väl på vad som kan vara så skoj att den håller en hel vecka. Kom fram till att det bara finns en enda!
image133

Min kära kusin i så kallad "Kallemössa".

Min alldeles egna födelsedag!

Idag är det JAG och ingen annan som fyller år!

Vaknade till klocka 05.39 då första grattulationen trillade in via sms. Det var så klart Vicky (känner ingen annan som är uppe då). Efter det har sms, mail och telefonsamtal bara öst in. Visste inte ens att jag hade så många vänner.... Men det är jättetrevligt att alla hör av sig!

Har fått paket av både sambo och kusin idag. En jättefin tröja av Andy och drinkprylar och "ost och vinkväll" av kusin. Här nedan kan drinkpinnarna, sugrören och iskuberna beskådas tillsammans med en den utsökta tårtan vi åt.
image132

Tänk.....

Har precis tvättat ett gäng kläder. När jag lagt in det jag kunde i torktumlaren, märkte jag att hunden hade hittat något väldigt intressant. Med stirrande blick och hela kroppen på spänn lät han huvudet följa med de runttumlande kläderna. Bland alla de nytvättade svarta plaggen hade jag lagt in en beige handduk som med konstant hastighet rörde sig runt och runt och runt......

Denna hade påkallat hans uppmärksamhet och under inte mindre än 7minuter satt Loke bara och stirrade på den fascinerande tygbiten som fortsatte sin färd runt och runt....

Vad fick det mig att tänka på???

Jo, vad som är värst..... En hund som fascinerans av torktumlaren i 7min... Eller en människa som i 7min fascineras av en hund som fascineras av torktumlaren i 7min?

Den gamle och havet....

Då har jag tragglat mig igenom två tredjedelar av "Den gamle och havet". Förstår inta vad Mr Hemingway tänkte när han skrev en hel bok om en man som fiskar upp en enda fisk! Kan inte låta bli att vara besviken på detta så kallade mästerverk!

Kanske är det inte Ernest Hemingways fel, utan snarare de människor som höjt honom till skyarna och kallat hans verk för klassiker. Hur tänkte svenska akademin när de gav honom nobelpriset?? Kan hända att man inte hade så stora krav 1954.

Det sägs att Hemingway blev depprimerad efter en flygplanskrasch... Men jag tror att det var när han insåg hur tråkigt han skrev som humöret dalade. Hur som helst så har jag nu tre dagar på mig att läsa klart den. För på semestern är det Brott och Straff som ska påbörjas. Bara det att Dostojevski inte gjorde som Hemingway och tog livet av sig... gör att jag tycker att den boken verkar mer lovande!

Grisfest!

Wikipedias förklaring på GRISFEST:

En grisfest är en fest där man äter helstekt gris. De var som populärast på 1970-talet i samband med att charterresor till bland annat Kanarieöarna blev populära.

I filmen Sällskapsresan skildrar Lasse Åberg en charterresa till Kanarieöarna med de för charterresan typiska inslagen, bland annat grisfesten, finns med.

I Aftonbladet går att läsa att följande är ett måste på GRISFEST:

Med grisfesten infördes också några kulinariska höjdare:


l? Sangria 6-8 personer: 1 dl konjak, två flaskor spanskt rödvin, en halv flaska mineralvatten, två stora apelsiner (skivor), två citroner (skivor) och 1 dl socker.


l Drinken Cuba libre: 4 cl ljus rom, 12 cl cocacola, istärningar, lime- eller citronskivor.


l Lumumba: 4 cl konjak, 12 cl mjölkckoklad (typ O'boy), serveras varm eller kall.

image131


Oj! Vad jeg ser fram emot vår GRISFEST!

Och jag lovar att jag ska kolla ordentligt på grisfester i Spanien. Jag ska göra mitt bästa för att få fram alla detaljer!!


Wicked game

The world was on fire
No one could save me but you.
Strange what desire will make foolish people do
I never dreamed that I'd meet somebody like you
And I never dreamed that I'd lose somebody like you

No, I don't want to fall in love
No, I don't want to fall in love
With you

What a wicked game you play
To make me feel this way
What a wicked thing to do
To let me dream of you
What a wicked thing to say
You never felt this way
What a wicked thing to do
To make me dream of you
And I don't wanna fall in love

This love is only gonna break my heart
And I don't want to fall in love
This love is only gonna break your heart

World was on fire
No one could save me but you
Strange what desire will make foolish people do
I never dreamed that I'd love somebody like you
I never dreamed that I'd lose somebody like you

Nobody loves no one


Varför är min familj så omständig????

I vår familj verkar inget kunna skötas med lätthet. Allt ska tänkas igenom tusen gånger och alltid kommer man fram till samma svar.... DET KOMMER INTE ATT GÅ!

Fick precis ett samtal från min syster. Hela hennes värld har för tillfället rasserat. Anledningen är att hon är osäker på om vi kommer att kunna köpa frukostmat till första morgonen i Nerja.

Jag menar.... Det är ett ganska stort samhälle, med en hel del turister... och vi landar i Malaga som faktiskt är ännu större! Skulle där verkligen inte finnas ett enda ställe där man kan köpa 1l mjölk, ett bröd och lite pålägg?!

Helt förstörd frågar hon hur VI ska lösa problemet. Tja, för min del finns det två allternativ:

1. Hitta ett litet livs när vi landat i Malaga. (Det är en stad i Spanien vi ska till! INTE till landsbyggden i Tibet.)

2. Vänta med att äta frukost till 10.00 när livset vid hotellet öppnar. (Jag kan inte lova att jag vaknar tidigare än det ändå.) 


Ps. Ingen av allternativen fungerade för min allra käraste syster! Ds.


Världens sötaste hund!

image130

Jag älskar folk som smörar för mig!!!!

Idag har vi haft besök i butiken av en av dem som kan tänka sig att "köpa" vår lokal. De är jättetrevliga och superintresserad av lokalen. Vi söker ju som en del av er vet, ny lokal. Har hittat en som vi tror på och där har vi även fått ett JA. Men vi är osäkra på om vi vill ha kvar denna butiken och ha två eller om vi bara vill starta en ny. Tror inte att jag kan släppa att jobba med Emmy varje dag. Det är faktiskt det roligaste jag gjort i hela mitt liv.

Dagens gäster kommer från en chokladbutik och de är mycket måna om att vi ska välja deras bud. Där av trillade det in en hel låda handgjorda praliner idag. Ni skulle sett mina och Emmys ögon när fick dem! De tindrade som hos ett barn på julafton.
image129

Avfärden är nära....

Då är det inte många dagar kvar tills vi flyger söderut! Ska jag vara helt ärlig så räknar jag det nu mera i timmar.

Fick precis frågan om allt var fixat inför Spanien. Eftersom jag känt frågeställaren i typ 7år, gissar jag att hon bara ville vara snäll. Hon borde veta bättre än att tro att jag skulle vara klar redan. Nä, det blir väl som vanligt. Jag packar det sista medan jag lastar ut i bilen.

Idag är det projekt tvätta. Har i stort sett inga rena kläder alls nu. Fast när jag tänker efter så....borde jag kanske inte ens tvätta... Jag har alltid en tendens att packa med mig hela mitt hem. Tänkte sluta en pakt med mig själv nu och försöka låta bli det, för en gångs skull!

image128

DEMENTI

Tänkte bara dementera föregående bild.... Den skulle i själva verket sett ut så här!
image127

Carro ber om ursäkt till alla berörda och hoppas att bilden inte orsakat psykiska men.  

Säsongens första Danmark....

Då var jag hemkommen från Danmark igen. Tänkte framför allt berätta det för er som oroligt satt och bet på naglarna i ovisshet igår.

Kvällen/eftermiddagen började med lite drinkar hos oss. Hade verkligen gjort mig till för Vickys skull. Till och med sockrad kant på glasen. När det var dax att köra kom TAXI KRONSTÖM. Efter 20minuters vandrande fram och tillbaka genom ytterdörren, körde hon oss äntligen till tågstationen.

Efter viss förvirring över hur man laddar sitt rabbatkort, fick vi faktiskt köpt våra biljetter. Hur klarar de 26.300 pendlare som reser dagligen av att ladda sitt kort???! Alla kan väl inte stå i kö till den lille tunnhårige tågvärden i hålet i väggen??

Väl inne i Köpenhamn traskade vi igenom den knarkarkvart som danskarna så fint kallar hovedbanegården. Vi hade skippat idén om Bakken och istället styrde vi mot Tivoli. Eftersom magen börjat kurra på oss alla fyra, blev första stoppet  Restaurang Vallhall.

Dagens mål var att genomföra en traditionell 5-kamp med förhoppning att slippa skytte helt eller åtminstonde minimera exponering av sådana aktiviteter. Detta eftersom vi har Micke, mästerskytten med oss. Känns lite orättvist att vi ska tävla i något som han är så bra i. Jag menar.... Vi hade nog inte kastat bollar i tunnan om jag var professionell bollkastare (Finns det ENS?)! Hur som helst, så är jag ju inte det och den vinsten tillsammans med en plyschelefant kammade Vicky hem storslaget.
image125
För att återgå till skyttet, så kan jag mycket stolt berätta att jag fick ner lika många sjärnor som Micke!!! Även om jag tyckte jag såg att han faktiskt fick ner en mer... Konstigt för det är mot hans natur att INTE överdriva antalet...
Den totala vinsten gick i år till Andy och jag kom.... tro det eller ej... SIST!

Vid elva snåret började vi dra oss hemåt, men resan var långt ifrån över. Det var liksom här den började, skulle man kunna säga. Otroligt tråkigt att jag inte hade kameran med.(Har dock fixat ett litet fotomontagé) Micke åkte BUSS för första gången på 12 år! Tillsammans med salongsberusade 30-åringar med fjortisbeteendet kvar, färdades vi genom Malmö. Bara 7:an gick från Svågertorp, vilket gav oss en fantastisk sightseeing av alla Malmös busstationer.
image126

Kan inte säga annat än att jag hade VÄLDIGT roligt hela kvällen!!!


Tips till Johnny!

Om man fäller upp toalocket på kvällen innan man går och lägger sig, lär man ju spara mycket tid.

Med tanke på att du sparar 5min på att ta fram ett glas och en smörkniv kvällen innan, så är det minst 3min det rör sig om. Tänk bara så bra att slippa fummla med det med sömndruckna ögon. Man vet ju aldrig vilket håll det ska på. Just toalocket är ju en knivig grej så där på morgonen.

Hoppas tipset kommer till nytta!

Nu har jag förstått!

Nu har jag börjat förstå varför de förra veckan sa att vädret skulle bli sämre.... Trots att vi har minst lika fint väder nu. Jag menar... Man kan ju inte klaga på 25 grader och sol. Just nu sitter jag i bikini och undrar om man möjligtvis kan ta av sig mer, utan att bli stämd av grannarna.

Jag skulle inte varit så snabb med att dömma nakenhotellet i Skurup. Just nu låter det väldigt lockande.

Tillbaka till varför vi nu blivit matade med att vi ska få dåligt väder... Det regnar ju visst i Stockholm. Men men... Vad gör väl det??!

Dax igen...

Då var det tid igen!

Har sparkat igång hemsidan för ett tag sedan, men tänkte jag pausblogga lite nu. Annars har det en tendens att inte bli av. På hela dagen igår lyckades jag bara få iväg ett inlägg... Ber om ursäkt för det. Men just när jag gör hemsidan, så har jag inte mycket att blogga om. Det är ju sådär kul att läsa om bildredigering.

Har nyheterna på.... Handlar bland annat om Sveriges första nakenhotell. Ett hotell i SKURUP har startat upp ett nytt koncept... Man checkar in, tar av sig kläderna och efter det sker allt naket. Äter, promenixar och minglar Visst är man gärna naken på hotell.... Men bör det inte vara i slutet sällskap?? Eller är jag prydd? Tycker nog att det känns ungefär lika behövt som Baras PGA-bana. Både Svedala och Skurups kummun verkar ha slagit i huvudet.

Sen informerade de även om att vi åker till Danmark fel dag. Vi åker ju den 17 Maj... Hade vi istället valt den 7 Juni, så hade vi fått se en mycket intressant tävling. Ett cyckellopp där alla deltagarna är nakna! Nästan så man skulle byta dag eller åtminstonde åka dit då med!

image124

Dagen i dag...

Steg upp tidigt och började redigera bilder. Klockan var bara 08.00 när jag vevade igång Photoshop. Har faktiskt fått gjort riktigt mycket idag. Är i stort sett klar med alla bilderna nu (Jabbadabbado måste dock göras om). Så det är bara att börja lägga in. Hann med några men nu är jag helt slut och pallar faktiskt inte tänka mer.

Jag har även hunnit ta ett snack med Vicky. Tänkte vi skulle planera lite inför lördag. Men som vanligt så kom vi inte fram till något av värde. Får väl på det igen imorgon! Ett program måste man ju ha.

Det enda klara som framkom under samtalet var att hon ville att jag skulle lägga Vasaloppsbilden här på bloggen.... För det var väl det du sa? Att det var synd att den bara ligger på Facebook!

Här kommer lite Vicky bilder. Bland annat Vasaloppsbilden!

     


Är det sjukt eller...?

Kolla in denna aukionen!

Är det sjukt att man kan tänka sig att betala 120kr för ett par skor till sin leksaksdocka!!

Inte ens min mandoll hade fått så dyra!

Nu när vi alla har lämnat Friends for Sale....

Nu när vi alla verkar ha tröttnat på Facebook-applikationen "Friends for Sale" så har jag hittat en ny som vi kan bli lika besatta över! För försök inte dölja hur illa det var! Vi minns nog alla dagen då Jag, Emmy, Jessica, Maria och Johnny tokköpte och sålde samtidigt! Där av bildandet av den oberoende föreningen Friends for Sale Anonymous!

Det nya är MOB WAR!

Det kan ju inte bli fel med ett spel som går ut på att ta död på folk, råna och göra inbrott. Tycker personligen att det är aningen roligare än att bara köpa och sälja varandra. Så ge det en chans!

Tillägg: Bravo Jessica som redan gått med!

Lördag är bokad!

Jag säger bara Wooohoooooo!!!!!

Då är lördagens hittepå bokat. Eller bokat och bokat... Vi är inte 100 på programmet än. Men det blir en liten smyg firning av min alldeles egna 27årsdag! Tycker inte om att ha tråkiga kalas och sånt... Kan bero på att folk alltid är bortresta under min födelsedag. Näää, jag är inte bitter! Tänkte fira med att bara ha en trevlig dag innan vi drar till Spanien om 10 dagar! Vet att Vicky förväntar sig lyxbjudningen Orvar, men tyvärr får det bli när plånboken innehåller mer än kvitton.

På lördag blir det alltså Bakken med tillhörande 5-kamp. Kan riktigt se mig Micke sitta och fila på hur han ska fuska till sig vinsten i år! Han är finurlig må ni tro! Men det är sällan han vinner något ärligt.

Det ska bli riktigt roligt! Inte att förlora alltså, utan hela alltet. LÄNGTAR!!! Och vet ni vad??? Det ska bli JÄTTEFINT väder på lördag!


Gissa vem som överlevde tandläkaren!

Jag steg upp strax innan det var tid för avfärd till Oxie och till den hemsökta byggnaden. Allt för att hinna våndas så lite som möjligt inför den utmaning som väntade. Redan vid Slokerundan började min underläpp darra och när jag väl hemma möta Andy i ytterdörren, sprutade tårarna.

Jag ville inte.... Hade det inte varit för att vi ska till Spanien om 10 dagar, så hade jag aldrig utsatt mig för denna prövning. Men tanken att behöva besöka en spansk tandläkare är så skrämmande att det faktiskt skänker mod.

Väl hos tandläkaren fick jag gå in direkt. Ingen verkade förstå alls varför Carro grät som aldrig förr... Inte förän Andy sa till min tandläkare att jag var jätterädd. Själv kunde jag inte prata. Tårarna hade liksom satt sig i halsen.

På mindre än 15min var jag klar. Det var bara chop chop, sen var det klart! Och helt utan att det gjorde ont. Efteråt känner man sig lite mesig som var så rädd.... Men men... Med tanke på att tandläkarskräcken är det enda felet på mig och att jag i övrigt är perfekt.... Så kan det väl gå an!

En liten sång...

Ny text på psalm 199

Melodi: Den blomstertid nu kommer


Den baddräktstid nu kommer,

när magen är för stor.

Då valkar bara sväller,

och celluliter gror.

Generande behåring,

lyfts fram i solens ljus.

Nej stranden verkar boring,

vi stannar inomhus. 


De krav som sommarn ställer,

förstör vår ledighet.

Vi sitter där å gnäller,

fy fan vad jag e fet.

Fast vem vill motionera,

när man kan sitta still.

Nej låt oss revoltera,

vi tar en kaka till!


Hur kan man göra tandläkaren vänlig?

Funderar lite på hur det ska gå imorgon. Om jag kommer att överleva....

Har försökt låta bli att tänka på det, men Emmy, Andy och Ann-sofie kan ju inte låta bli att påminna mig. Finns faktiskt inget i hela världen som jag är så rädd för som tandläkare. Skulle vara håriga spindlar som ligger på delad förstaplats... Irroniskt nog så var min förra tandläkare lika hårig som en fågelspindel. Alltså var han klart värsta sorten. Det vill säga en hårig tandläkare!

Funderar lite på vad jag ska göra för att få tandläkaren att förstå HUR rädd jag är. Lite kan hon kanske ana när en 27-åring låter mamma ringa och boka tid. Kan inte annat än tänka mig att mamsen även upplyst om min rädsla. När jag sen kommer så har jag min man med... Även det lär ju avslöja en del rädsla. Men samtidigt är det kanske bra om jag kunde få förklara vad jag egentligen är så rädd för. Fast jag vet inte om jag själv vet riktigt. Det är inte smärtan... I så fall mer att de säger "Detta kommer inte att göra ont" och så känner man hur hela käken håller på att lossna. Det i samband med att jag känner mig fast i stolen. Tror ni hon blir snällare mot mig om jag tar med ett ÄPPLE till henne?

Usch... Jag vill verkligen inte!!!

Norrland... Jag längtar efter dig....

Trots att alla var skittrötta och en del var till och med jättesjuka efter Norrlandsresan, så kan jag inte låta bli att längta tillbaka.

Det var trots allt något specielt med platsen där det aldrig blir natt. (Jag blev överbevisad. Aldrig i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig dag dygnet runt!) Det var en upplevelse bara att vara där. Mysigt att bila hela långa vägen. Vi tackar Dan Brown och "Änglar och demoner" för att det löpte på helt utan irritation. 

Vi fick uppleva så mycket på resan. Renarna på vägen, äta köttbullar på IKEA i Sundsvall, leva en hel vecka utan både el och rinnande vatten, polcirkeln, vetrinären (CLAES, HAR JAG STAVAT RÄTT?) i Gällivare, LKAB i Kiruna, en förrymd Otto som satte skräck i hela Gävle och mycket mycket mer. Sen gör det ju inget att jag numera kan berätta hur alla Sveriges Scandichotell ser ut. (Håll er borta från Sundsvall!)

Inte utan att man undrar vad denna sommaren bjuder på!

 Andy hämtar vatten.  Vicky tar igen sig.

 Carro och Loke i Gävle.  Carro på LKAB i Kiruna.

 Andy och Micke diskar.  En mätt Clara efter ett gäng IKEA-köttbullar.

Min hund och man....

image113

Det kallar jag hopp!

Fruktansvärda nyheter...

Är hemma och filar på hemsidan idag. Men jag var bara tvungen att ta en paus. Min mamma ringde precis med fruktansvärda nyheter.

Hon hade bokat en tandläkartid till mig till imorgon!!!! 8.45 ska jag tryckas ner i torrtyrstolen.

Ja,ja,ja.... Jag vet att det är bra att jag får lagat min tand. Men jag är jätterädd!
Andy följer med, men trots det känns det riktigt skrämmande.

image112


Kinabilderna gud glömde!


 En typisk Kinesisk frukost.... Av det finare slaget då alltså! Vetebulle, nudlar, dumplings och vårrullar.

 
Menyn på den finaste restaurangen vi hittade i Peking!


Emmy i Fester...


Mannen som inte ville ha dricks. Världens bäst taxichafför. Ska ni till Peking, så sök upp honom!

BH på fest... Är det inne eller...?

image105

Kollade igenom mina bilder på Facebook och hittade denna.... Inget konstigt med den vid första anblick. Men efter att ha studerat den lite inser jag att skärpet på Marias klänning är hudfärgat. Vilket ger ett intryck av att hon är på fest i bara BH:n. De små rosetterna på axelbanden hjälper ju till ytterliggare...

Säger bara "Du var supersöt i din jättefina klänning Maria och tack för underhållningsvärdet den ger så här i efterhand!"

Årets första bad och annat som hände under söndagen....

På söndagen kunde jag inte sova så länge trots att natten bjudit på sen nattning.... Gick upp och körde och köpte frukostmat medan mannen gick morgonpromenixen med Slok. Oj, vilken frukost det blev! Jag hade så svårt att bestämma pålägg, så jag tog allt!

Sen började jag städa bilen. Alla ni som åkt i den under senaste tiden vet vilken sannering den behövde. Så det blev tvätt, dammsugning, våttorkning, putsning och vaxning. Oj, vad jag var duktig!

Efter att jag bränt mig sönder och samman under tiden jag fejade med bilden, åkte vi till Pydde och badade. Bjöd in Micke och Vicky att hänga med, men de krukorna sa "Tack, men NEJ Tack!". Synd, för det var riktigt skönt i vattnet. Skulle gissa på lätt 18 grader.

Efter badet bar det hem till Micke och Vicky. De skulle låna stora julskinkegrytan. Tyvärr var det inte skinka som skulle kokas, utan GRISHUVUD!!!! Micke har då äntligen lyckats skjuta ett vildsvin och inget litet heller. Fick se det igår... Det var en ruskigt stor bjässe! Han vägde över 100kg och var längre än jag! Tänkte ta en bild för publicering här, men Micke hade satt någon sorts påse för att slippa flugorna runt den, så man såg inte så bra. Smart drag! Men jag har påtalat för Vicky att hon får skaffa mig ett foto. Förstår att min publik förväntar sig det!

Klockan 20.00 var det hämtning av svärpäronen. De skulle till Turkiet och spela golf. Vi körde dem till Kastrup och klockan 21.00 däckade jag på soffan framför the on and only "Prince of thieves". Kan inte låta bli att få en lite crush när jag ser Kevin Costner och Christian Slater i tights.
image102

Tightsen får ni här bredvid. Ni får själv föreställa er dem på!
image103image104


Sammandrag av lördagen...

Först jobbade jag...

Efter jobb var det party hos Ingrid och Kim i lördags. Gick dit med bulltande huvudvärk och en förhoppning att kunna stanna en timme eller två innan migränen tvingade mig hemåt igen. Hade svårt att tro att jag skulle bli på partyhumör. Men tro det eller ej. Det gick!

Det var jätteroligt och där var många människor som jag känner och tycker om.

Emmy och Jessica gör mig alltid på gott humör, så med dem är det svårt att misslyckas.
För ovanlighetens skull trillade både Fredrik och Mari in. Roligt att se dem. Det är ju inte allt för ofta.
Ingrid är ju min svurne vapendragare vad gäller partyn. Så hon är ju självskriven vid en lyckad kväll.
Och så fick jag ju äntligen träffa Marcus!!! Mannen som jag så länge trott var en fiktion i Ingrids huvud. Han var ju riktigt trevlig. (Inte för jag är förvånad. Ingrid har ju bra smak. Hon gillar ju mig!) Roligt med fler intressanta människor som har något att tillföra ett samtal. Han verkar väldigt social och lätt att umgås med. Med andra ord så gillar jag honom. Trist bara att han är ännu en sådan där.... En av de som man frågar "Vad jobbar du med?" och efter att ha hört svaret kan man inte mer än konstatera att det tycks ha något med datorer att göra.

Klockan 01.30 var det typ bara jag, Fredrik, Mari och Jimmy kvar. (och värden Kim och ett par dataspelspolare till honom) Vi bestämde oss för att svänga våra lurviga på Breze (Gillade Heartbreak bättre. Det vet jag hur det stavas). På vägen dit ringde jag Ingrid för att höra var de höll hus. Hon hade blivit borttappad på KOI och hängde mer än gärna med oss. Tur var väl det, för då blev vi i varje fall 5 personer på stället.

Klockan 4.00 körde taxin upp vid huset och jag fick ringa på för att väcka man och hund. Hade ju inte tagit med nyklar. Suck... Andy blir alltid lika glad! (Fast att han gör precis likadant själv!)

Tillbaka till Kina....

Kollade precis på alla gamla foto från Peking. Kan inte hjälpa att jag längtar tillbaka. Hur skitigt där än var, hur svinig maten än var och hur otrevliga försäljarna än var, så hade jag aproligt.

Det var kul att vara exotisk för en stund. Att åka tunnelbana och hela tiden bli studerad som en alien, har faktiskt sin charm. Även att inte duscha under tio dagar kan faktiskt vara en upplevelse. Det är ju väldigt sällan vattentrycket är så dåligt att man knappt blir våt.

Andra små annekdoter som vi hade lyckan att få vara med om var bland annat:

* Uteliggaren som skänkte oss 50kr
* Peter Ping som arbetade på Pearl
* Spicy Pigs ear på Roomservice-menyn
* Hamster på pinne i livset
* Bröstmjölk och dumplings som en näringsrik kvällsvard
* Mannen som körde Kina runt för 180kr och som blev förvånad att vi dricksade
* Kyklingpopkornen som blev vår räddning
* Alla trädgårdsmästares drömm... Buxbomhäcken i plast
* Kalla örons frällsare. Loppmössan!
* Kopparna med vår bild som nu sålt i 6000 exemplar i Badaling
* Receptionisten som inte visste vilken mur vi menade när vi sa att vi ville besöka MUREN
* Likbilen där till och med jag fått böja på knäna
* TV:n med 200 kanaler varav bara en med något som inte var på kinesiska
* Min oro när jag dagen innan hemfärd skulle lämna mitt pass hos ett gäng yra kineser
* Och många många fler


Får jag bara en femtedel så roligt i Spanien som vi hade i Kina, så är jag helnöjd! Skillnaden är väl att från Nerja kommer vi väl inte att längta hem. Snarare tvärt om! Risken finns kanske att vi stannar kvar!

En aning muppig... Men väldigt söt!

Hittade detta foto på min kära vän Jessica på en annan blogg. Var bara tvungen att lägga in det här med. Hur söt är hon???!

En aning muppigt leende, men ändå väldigt söt! (Kan hända att jag är lite partisk) En fråga till Jessica.... Måste du alltid ha det där leendet?? Du ser ut som halva min släkt när de blir fotograferade. Riktigt så man börjar undra om du är en oäkting till familjen Johnsson/Persson/Ohlsson!

image101

Pokerkväll???

Jag bara undrar när det är tid för en ny pokerkväll. Det var ju en stund sedan man förlora pengar till Maria nu... Inte utan att jag saknar det faktiskt.

image100

Var ju roligt att vi fick Emmy intresserad. Nästa projekt är Ingrid!

Ska för övrigt bli jättespännande att träffa den nu mera världsberömde Marcus imorgon. Hoppas bara att denna tvådagars huvudvärk inte håller i sig. Då blir det inget kul att gå till Ingrid och Kim. Åhhh, jag som verkligen sett fram emot detta.... Men jag får väl ta ett gäng Ipren och försöka lida med grace! Då kan jag kanske vara med en stund i varje fall.

Ska faktiskt gå och lägga mig nu. Så man kanske mår lite bättre tills det är dax att gå på jobb.

GOD NATT!

Bloggar efter önskemål!

Nu är jag skitförbannad på vår e-butik. Inga bilder går att lägga in. Dagens bildhantering började med att jag insåg att alla bakrunder inte passar min erfarenhet och möjlighet att redigera. Bland annat kan jag säga att en "häck" av murgröna inte är mitt lättaste objekt.

image99

Men nog är de söta??

Äta varje timme....

Idag har jag börjat med mitt nya liv! Har typ haft 3000 nya liv sedan jag föddes, men nu är det allvar!

Man kan ju inte gärna åka till Spanien och sola utan att vara i sitt esse!

Därför har jag börjat med att äta varje timme. Detta är ett knep som guru Anna Skipper rekommenderar... Men som många av er vet så äter jag otroligt långsamt. (Det är inte bara p.g.a. väskan jag känner mig som en snigel) Detta resulterar i att jag äter hela tiden! Kan man gå ner i vikt om man hela tiden skyfflar in mat???! Ja, det är lätt värt ett försök.

SPANIEN HERE I COME!

HJÄLP MIG!

Är det någon som vet om det är typ "Otrevliga människors dag" eller "Förolämpa ett affärsbiträde-dagen" idag??

Cabbesäsong!

Nu är cabbesäsongen här! För första gången på ett halvt år fällde jag ner taket på bilen idag. SÅÅÅÅÅ skönt!!
Vind i håret och solsken i blick!

Bara ett problem med cabben.... Hur coolt är det att köra runt och lyssna på Santiagos fiskeberättelser i "Den gamle och havet"? Hur frän är man när Max von Sydow skränar ut bokens text i högtalarna? Nä, hela sommarsäsongen får man pina sig genom att enbart lyssna på NRJ.

Är man inte COOL, så får man ge intrycket av att man är COOL!

Bättre lycka nästa gång!

Det här skulle du kunna göra för 135 miljoner kronor:
... köpa en ny Porsche Boxster i veckan i nästan sex år.
... bo mer än 5 år i den lyxigaste sviten på världens dyraste hotell, "Burj Al Arab" i Dubai. Sviten kostar 80.000 kronor per natt.
... eller varför inte ta in på Grand Hotell och vältra sig i lyx i Sveriges dyraste svit, den så kallade "Liliansviten" på 330 kvm. Där kan du bo i sju år.
... ta in på lågprishotellet Formule 1 Hotel i 948 år.
... bjuda hela Skövdes befolkning på ett Jenka-tuggummi. Varje dag i 22 år.
... köpa Aftonbladet eller Expressen varje dag i 36 986 år.
... köpa 696 stycken Volvo S40.
... bjuda alla i Sverige på varsin Piggelin. Två dagar i rad. Och ha pengar över.
... köpa ungefär 2,7 miljoner Big Mac & Co, dvs. en om dagen 7 397 år.
... köpa 341 772 stycken iPod Shuffle 1GB.
... köpa mer än 19 miljoner liter mjölk, tillräckligt för att fylla 160 000 standardstora badkar.
... köpa 5,4 miljoner Trisslotter, som det skulle ta över tio år att skrapa sig igenom. Om man skrapar en lott i minuten. Snacka tennisarm!
... leva gott på årsräntan på vinsten. Den skulle bli nästan 5,4 miljoner kronor vid 4 procents ränta. Hyggligt förhandlingsläge.
... köpa 30 miljoner tablettaskar och fortfarande ha pengar kvar. Det innebär att man skulle kunna bjuda alla som bor i Sverige på snask i fyra dagar i rad.
... bygga en 25 mil hög stapel av enkronor, som skulle väga 945 ton.
... köpa 10,5 miljoner liter 98-oktanig bensin. Den totala körsträckan med en miljöbil med en snittförbrukning på 0,4 liter/mil skulle ta dig fram och tillbaka till månen nästan fyra gånger.
... köpa 542 169 st av IKEAS billigaste Billy-bokhylla.
... köpa 9 stycken Bugatti Veyron, världens snabbaste och dyraste bil. Det sammanlagda värdet på hästkrafterna i alla bilarna blir 9009 hk.
... betala Zlatans årliga lön i Inter på 44 miljoner kronor. I lite mer än tre år.
... köpa Sveriges i särklass dyraste båt någonsin. "Carl Star 96" som kostar 100 miljoner kronor. Och fortfarande ha 34,7 miljoner kvar i börsen.

Nä, Johnny.... Jag kan inte minnas att jag lämnade in på Supermarket i Saltsjöbaden... Om jag inte missminner mig så var det på ICA Maxi på Toftanäs.... Men man vet ju aldrig! Kan ju ha tagit en liten avstickare till Saltsjöbaden.

Men jag säger bara... Misströsta ej! Jag har spelat samma rader till lördag!

Mandocka som livspartner??!!

Tänkte köpa mannsdockor... Den ska vara man och fungera som en man, på alla vis utom ett par...

Det braiga med en docka är:

* Den säger inget den inte menar..(Inget annat heller för den delen)
* Den är alltid där du vill ha den. (lämnade man den i sängen, så är den kvar i sängen. Så vida inte ens kombo har lånat honom en stund)
* Otroligt billiga i drift (Dock dyrare i inköp! I vanliga fall räcker det ju att man införskaffar en kortkort kjol, sen har man dem på kroken)
* Man slipper "break up- samtalet" ( Det är bara att ställa honom i garderoben när man tröttnar)
* Man behöver inte ljuga ihop någon historia om psykisk svaghet om man vill börja träffa honom igen efter ett uppehåll.... (det är bara att damma av honom med en fuktig trasa)

Funderar allvarligt på att införskaffa ett helt fotbollslag nu när jag vinner pengar. Sen tänkte jag skänka dessa till alla som behöver en riktig man!!! Bara skriv upp namn och adress och dockutseende som kommentar, så skickar jag en så fort jag vunnit mina miljoner naturligtvis.....

Här kan ni få ett smakprov!


Sparsamt med bilder...

Efter att jag numera dagligen får höra att jag härmar min kusin med upplägget fotoblogg, så har jag märkt att det är väldigt sparsamt med bilder på min blogg. Lite tråkigt tycker jag nog.... Men det får bli ändring på det.

Idag har min syster och Mira varit på besök i butiken. Detta har blivit väl dokumenterat! Sedan en vecka tillbaka har ju både jag och Emmy våra kameraväskor i bältet. Syster skulle få sin födelsedagspresent. Men den var i fel färg.... Suck! Hon fick ju själv välja.. Allt hon skulle göra var att ge mig färgkoden.... Trots det blev det alltså fel.

image97 Denna fick hon....

image98Denna ville hon ha..... Någon som behöver en svart och röd Hoppop-skötväska med inbyggd barnstol??

Imorgon gäller det!

Då har jag fått in en par önskningar som skall uppfyllas då jag mottagit mina miljoner.

Jessica ska få denna och denna.



Emmy ska få välja fritt här.

Johnny är lite oklart, men det blir väl en sådan här  och om han är riktigt riktigt snäll så får han även

denna

Philias är i mål!!!

Då var Philias i mål och jag har avslutat den första boken i mitt bokklassiker-maraton. Boken är väl ok, men kanske inget jag rekomenderar... 1873 då boken skrevs var den säkert mycket intressant och trollbindande. Idag är det dock inte så superintressant med att man åker tåg och båt. Inte heller är det något storartat att ta sig ett varv runt klotet på 80dagar. Ge mig 80 timmar och jag hinner även en avstickare till Pearl i Peking, en stund på stranden i Spanien, ett besök i de indiska templena i Bombay och ett långt stopp vid Vita huset.

Nu har jag bytt Philias mot Santiago. "Jorden runt på 80 dagar" är ersatt av "Den gamle och havet".

HERE I COME MR HEMINGWAY!

Vem blir min 100:ade?

Vem vill bli mitt 100:ade inlägg?

Fint pris till den som vinner!

Efter viss kritik...

Efter viss kritik har jag insett att min dag bara består av I-landsproblem. Varken mer eller mindre. Jag har även insett att Emmy är ganska snäll ändå!


Elaka mot mig!

Idag känns det som att hela världen är emot mig!

Klockan är bara ett och ändå har jag snart deppat sönder och samman. Det började som ni vet att jag var aptrött i morse. På vägen till jobb lyckades jag få alla rödljusen + att en apstor lastbil körde ut framför mig och blockerade vägen i typ 5min. Utan Philias hade den tragiska färden varit ännu värre!

Väl framme sätter jag mig för att lägga in annonsen om lokalen. Tror ni inte att jag helt glömmer av tiden och missar att flytta min bil??! Nu får jag betala full taxa till efter lunch. SUCK!

På gymmet blev jag varse att vi hade vikarie. Hatar att träna för andra än Cissi. Hon var väl ok, men gjorde mig inte direkt motiverad. När det var dax att duscha var klart den ända duschen med slang upptagen!!! Fick då stå i duschrummet och vänta.... Varför tror kvinnor alltid att man kollar in dem om man gör annat än duschar i duschrummet??? Fick lite syrliga blickar där jag stod och huttrade insvept i min handuk.

När jag var tillbaka i butiken tyckte Emmy det var tid för lunch. Jag hade tänkt prova en sallad från Redfellas . Men Emmy hade redan bestämt sig för att käka på vårt stammställe Larssons (Trots att vi båda är hyfsat trötta på dem nu). Låt gå tyckte jag... Vi tar Redfellas i morgon. Men sen släppte Emmy bomben! Jag skulle inte ens få PAGO! Fattar ni vilken chock jag fick. Måste jag berätta att jag inte var långt från tårar??! Det värsta av allt var att hon inte menade det... Hon skulle bara sparka på mig när jag redan låg! För sådan är hon! I samma sekund hon nekat mig mitt livs nektar... I samma stund berättade hon att hon visst skulle köpa en flaska till mig....

Hoppas resten av dagen blir bättre!

Döööödstrött!

Ska det vara så att man inte vet om man är vaken eller om man sover??

Just nu är jag så trött att jag får försöka luta huvudet mot skrivaren, för att inte helt kollapsa. Man får dock  vara lite försiktig när man gör så... Sist gick jag runt med "PRINT" i pannan under resten av dagen.

Tanken är att jag ska träna klockan 12. Men fy farao vad det tar emot... Gjorde ett smart drag och gick till jobb med Überfettigt hår. Med andra ord måste jag träna så jag kan duscha. Tänkte mig iskallt vatten och hoppas innerligt att det ska hjälpa upp ögonlocken en pytteliten bit i varje fall.

Önska mig lycka till!

Foto på fotobloggaren!

Eftersom tjejen som utlovade en fotoblogg inte riktigt håller vad hon lovar.... Kommer här ett bevis på att hon åtminstonde försöker att ta intressanta bilder som passar bloggens läsare!
image90

Spelade på lotto igår...

Eftersom jag spelade på lotto igår och förmodligen kommer vara 138miljoner kronor rikare på onsdagkväll, hade det varit bra om ni skickade in era önskelistor redan nu.

Önskningar gjorda efter onsdag kommer ej att uppfyllas!

HELT SJUKT!!!

Solen skiner och livet leker. Detta är mitt sjunde inlägg idag och jag gissar på att alla andra har viktigare och bättre saker att göra en dag som denna. Trots det så har jag ännu inte tagit mig upp på mesta aktiva listan. Hur f-a-n fungerar den egentligen??? Någon som vet??

Vad ska man vara mest aktiv med?

Däremot om jag tar semester från bloggandet en vecka... Då hamnar jag där direkt.

Får försöka luska ut hur det fungerar!

Valborg!

Lite bilder från Valborg. Kameran var som ni ser inte aktiv så länge. Men här är ett par foto åtminstonde.

       

Kusin Arg...

Tror att min kusin sitter och är arg så hon skakar nu. Tror nog att jag försöker ta över hennes idé med fotoblogg. Men riktigt så illa är det inte. Idag hade jag bara inte mycket att skriva, så jag la ut lite bilder istället.

Bilder från pokerkvällen

               
Jessica är lätt sötast! Jag fångade henne på bild då hon precis stoppat in skålens största godisbit.

Familjefoto...

Idag tänkte jag att det är perfekt väder för att ta ett familjefoto utomhus.Men det är inte så lätt när inte alla är med på idén...

      image81

image82

Gäster...

Igår hade vi grillgäster. Micke, Vicky och Clara var här. Kul att träffa Clara (de andra också naturligtvis) för vi har träffats så sent den senaste tiden att hon redan gått till sängs. Hon var otroligt bra på att göra efterrätt (precis som alltid). Efterrätten blir inte alls lika god utan publik!

Nu märks det att det är sommar! Det hände saker nästan varje dag. Och idag är det 19 dagar till min födelsedag och 20 dagar till avresan till spanien!

Sommarbloggar!

Har idag tagit datorn under armen och satt mig i trädgården för att blogga lite. Finns egentligen så mycket vettigare saker jag borde göra i trädgården, som t.ex. ränsa ogräs eller plantera mina blommor,men jag orkar inte just nu. Får ta tag i det om en stund.

Idag känns det verkligen som sommar! Solen lyser och det är apvarmt. Var i skogen i morse och det verkade som om hela skåne hade vallfärdat till bokskogen. Tur att vi har vår specialarrunda så man slipper det mesta folket. Hade gärna berättat var...Men då är det ju ingen specialarrunda längre!

image77

Jag har skapat ett monster....

Min man har sedan förra sommaren förvandlats till en talboksnarkoman.

Det hela började med att vi lyssnade på Dan Brown´s Änglar och demoner på vägen till och från Norrland. Efter det var det Madam Terror som var på tur på vägen till Norge. När han sedan påbörjade Stieg Larssons Mannen som hatar kvinnor var han helt fast. Nu går det aldrig att föra ett samtal med honom utan att han har cd:n på i bakrunden. Man kan aldrig åka bil utan att berättaren skrålar ut texten i högtalarna.  Men värst av allt, är  att Andreas hela tiden jämför mig och hans vänner med bokkaraktärer som, Mikael Blomkvist, Lisbeth Sallander eller Mia Berg. Känns lite konstigt att han pratar om dem som om det var hans närmsta annhöriga, när de i själva verket är påhittade människor som bara existerar i Stieg Larssons huvud. Måste vara någon psykisk åkomma!

Finns det något typ AA för boklyssnare? ABL Annonyma boklyssnare, t.ex?

Min stora fråga i livet är just nu: Varför måste ciggaretter ha varningstext, när talböcker får vara utan???

image76

Tråkigt!

Just nu sitter både kling och klang framför datorn eller som vi själv brukar kalla oss. Kusinerna från landet.

Idag har vi haft i runda slängar fem personer inne i butiken. Kan väl förstå att folk har bättre saker att göra en dag som denna. Men man kunde väl stödhandlat lite i varje fall. Mest för att vi har tråkigt.

Känns som vi synat varje profil på facebook och med tanke på att detta är mitt tredje inlägg sedan 10 idag, så borde vi hitta på något vettigt med tiden. Hur är det han säger, GURU JONAS... "Så går en dag av ditt liv och kommer aldrig åter". Känns ju bra att man väntat bort en del av sitt liv.


Nedräkning 20, 19, 18.....

Idag är det den 3:e Maj. Det vill säga inte mer än 20 dagar kvar tills jag blir 27år eller som Maria brukar säga... I 20-års åldern. Som jag sagt innan så mottages tårta och presenter med glädje.

Att det är den 3:e Maj innebär även att det idag är 21 dagar kvar tills att jag ska till Spanien och vila upp varje cell i kroppen. Eller där ljugde jag... Levercellerna ska jobba mer än någonsin!
image75

Fotoblogg...

Jag ser fram emot kusins fotoblogg något otroligt!

Har precis suttit modell för det första fotot. Tyvärr såg jag... Jag citerar "Det får vi ta om! Du blev ju helt mongo!" Men jag gissar att det kommer att bli fler foto under dagen, där jag förhoppningsvis ser lite rarare ut.
Undrar fortfarande när det ska uppfinnas en kamera som tar bilder på den inre skönheten. Hoppas att man inte ser lika kymig ut där....

Blogga med publik...

Jag hann bara skriva rubriken så försvann publiken. Sitter på kalas och väntar på efterrätten. Funderar på om det är ofint att blogga när sväpäronen fyller år... Tror att det är det, men det kostar att ligga på topp.

Har precis avnjutit en god middag. Lammfilé och potatisgratäng. Ska bli intressant att se vad som komma skall.

Oroar mig en aning för svärmors present. Hon fick två kryddväxter inköpta från grannen. De var fina när jag köpte dem, men totalt snustorra. Hade nog inte fått vatten på flera dagar. Hoppas innerligt att de repar sig. Just nu hänger de jättemycket trots att jag vattnat dem.


Världens sötaste dobbis! Vill ni se?



Finns det sötare Dobbis?? Eller finns det ens en sötare hund??

FEST!

image69

Denna söta tanten kommer upp om man googlar på FEST! Synd att man inte var bjuden...

Jag, en 40-talist!

Det är inte bara det att mina typiska intressen nu är exat de samma som alla män födda mellan 1940-1949. Det vill säga poker och trav. Utan jag har även kommit på att jag stör mig på samma saker som landets alla 40-talister. Som t.ex:

*Gymnasiebarn som åker till skolan i MJUKISBYXOR
* Små flickor inte längre får ha ljusrosa och små pojkar inte får ha ljusblått
*Att barn idag inte har någon respekt alls för varken vuxna människor eller för varandra. (Kan ha med det utbredda Touretts syndrom att göra)
*Uttryck som LOL, BRB, BTW...
*Att 96,7% av alla nystartade företag i Sverige heter något med pizza eller kebab
*All kommunikation sker via sms och att folk tillika förväntar sig att man skriver PUSS eller åtminstonde KRAM
*Att man aldrig vet vad folk jobbar med nu mera... "Ja, det är ju något med datorer!"
*Allt var bättre förr 

Kan man bo i SJÖBO??!

Har hittat en jättesöt gård med stort stall. Med andra ord plats för alla mina, Jessicas och Emmys hästar. (säg bara till om jag glömt någon som vill ha plats till en framtida krake). Efter gårdagen så är travhästar det viktigaste i mitt liv. Ni vet att jag går in för allt till 100%!
image67 Mitt stall

Tänkte att jag skulle anlägga travbana på min åker. Tror ni jag kan konkurera ut Jägers och Solvalla? Jag tror! Allt går med rätt mix av engagemang och blod,svett och tårar.
image68 En del av mina 6ha åker

På 6ha kan jag även hyra ut en liten hörna till mannen utan åker men som äger två traktorer.

Ja, allt verkar kanon med min gård.  Så här står det i annonsen:

Mangårdsbyggnad uppförd 1893 om ca 102 m2 byggyta samt inredningsbar vind. Ekonomibyggnader i trevlig u-formation med stall, verkstad/snickarbod, loge och dubbelgarage. ( MÅSTE MAN JU HA TILL JESSICAS SULKY FÖRSTÅS) Separat byggnad för traktorgarage. ( - SHOOOOO, *strycker mig över pannan av lättnad*) Egen grävd vattenbrunn samt trekammarbrunn från 2006 med filterbädd från 2006.
Total areal om 7 ha varav 6 ha åkermark. På fastigheten finns två stycken mycket fina kräftdammar. (DÅ VET VI VEM SOM KOMMER ARRANGERA ALLA KRÄFTSKIVOR) Gården är naturskönt och fritt belägen ca 2 km söder om Lövestad by. Avstånd till Sjöbo ca 20 km och ca 70 km till Malmö.
Beg. pris: 1,7 Mkr

Det största problemet är ju närheten till Sjöbo... Vill man ens bo där??


Lägg fram smörkniven och ett glas!

Nu ska jag hem till kusinen och käka middag. Vet inte vad, men jag får väl försöka komma på något som jag kan inhandla som inte tar allt för lång tid att laga. Blir kanske sent eftersom vi ska se film, så jag har förberett för morgondagen.

Efter Johnnys kanontips igår så har jag  för att tjäna fem minuter imorgon, redan idag satt fram mitt mjölkglas och min smörkniv som ska användas vid fredagens frukost. Trist bara att det tog 15min att köra in till jobb där jag ska förtära frukosten, 5minuter att öppna alla grindar och stänga larmet och sedan ytterliggare 15min för att köra hem.

Tack Johnny för tipset!
image65   image66

Vasaloppet blir av!

För alla er som undrat... Vasaloppet blir av! Vi har nu lyckats hitta en vikarie till butiken. Kan hända är han aningen överkvalificerad, men det kan kanske vara bra att ha en civilingengörsexamen när man säljer barnkläder. Den som lever får se.

Jag ska bara koncentrera mig på att fika blåbärssoppa!
image64

Jag har tafsat på Måns Zelmerlöw....!!!

Måste erkänna att det idag blev lite väl närgånget mellan mig och Månsemånsen.

Det var vid utgången från Derby klubben på Jägers. Jag och Jessica hade precis satt en avsevärt stor summa på lopp 7 och var på väg tillbaka till Emmy och Maria. I utgången omgiven av vakter stod MÅNSEMÅNSEN. Framför sig hade han en sannslös stor samling med skrikande småflickor i mellanstadieålder.

"Tyvärr" finns det bara en utgång från klubben och vi var tvugna att klämma oss i mellan den beundrande skaran och det lilla lammköttet. Jag utnyttjade läget och "råkade" hamna så nära honom som bara går. Jessica som tydligen har sina ögon plaserade i röven, såg inte att det var Månsen förän det var för sent. Trist att hon missade den chansen. Men min hand kommer alltid att minnas var den har varit!!!!
image63

Vill man inte bara nosa honom i nacken??!

Då var valborg över...

Idag vaknade man med huvudvärk, ösregn och ett stort hål i gräsmattan. Det är då man vet att Valborg har varit lyckat! Tog ett tag innan maten blev klar, men i övrigt tyckte jag det löpte på väl.

I natt vid undanplockningen av all mat såg vi att vi haft fler gäster än vad vi bjudit. Inte mindre än nio mördarsniglar hade med möda klättrat upp på bordet och satt i godan ro och kalasade på salladen och potatissalladen.

Lite besviken var jag för att jag inte fick klå upp någon i kubb. Att bli totalt utklassad är inget jag är van vid. Bättre lycka till mig vid nästa tillfälle!

RSS 2.0